Intrii pe grupurile de "crush" de pe Facebook ale fiecarui oras si pui anunt acolo.
Desi, nu cred eu ca ar vrea cineva.
Partea cea mai grea, e sa gasesti persoana potrivita, care sa fie de acord cu asta.
Apoi, trebuie sa o faci sa te admire, sa fie atrasa de tine ca deh, daca nu e atrasa degeaba.
Mai departe, trebuie sa fii sincer si onest.
E greu, daca nu esti copil nascut din parinti violenti care stie sa le ia pe sus prin vorbe iesite din comun risti sa ramai in impas. Oamenii corecti greu prind una din pacate trist suna dar aia rai prind fete sincere si un tip serios prinde una sclifosita.
Daca arati foarte bine, ceea ce nu cred, deci lasa fanteziile astea, vezi de o sugarbaby sau de o relatie
Scuze, chiar e un termen comun. am crezut ca va dati seama
Ai putea sa imi dai un exemplu cum sa flirtez sexual? Sau cum sa recunosc o tipa mai usuratica?
Transformi orice zice ea intr-un mod sexual, mai simplu de zis e sa nu-ți fie rușine să aduci sexul în discuție.
Dar autenticitatea nu da gres niciodată, deci trebuie să-ți formezi propriul stil de a flirta.
Sunt multe semne cum că ar putea fi ușuratică daca asta cauti.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLMJRgdiTL3tzZEGqByCJKPWdTGfLkhk1z
Mai sunt multe exemple numai că, dispar de pe net. :))
Nu e vorba de ce cred eu sau alții, e vorba că e util să definești noțiunea in astfel de cazuri, pentru a nu avea interpretări false sau personale