A fost prima data?
se poate ca din cauza asta sa fi patit asa, se intampla cand o prima data
ai fost poate prea agitat, prea tens si poate preludiul a fost prea lung, data viitoare fiti mai rapizi bafta
Off...destul de dificil.mi se pare o situatie umilitoare pentru ea.eu m am simti umilita nu stiu.dar chiar m as simti rau.cu siguranta daca se mai intampla asa si a 2a oara nu te vad prea bine.las o sa ii treaca socul pentru ca chiar este un soc dupa parerea mea. data viitoare mai mult succes chiar nu stiu ce sa zic.
Fiind fata.iti pot spune ca daca eram in locul ei aveam 2 lucruri in cap.ori partenerul meu nu ma mai gaseste atractiva si si-a gasit pe altcineva,si din cauza mea dupa un minut.'pac'.ori daca nu s-a simtit prost ca i-ai cerut sa te ajute si, tie pierindu-ti cheful, s-a gandit ca te-ai suparat pe ea. vorbeste cu ea deschis si fa-o sa inteleaga ca nici tu nu stii ce s-a intamplat cu tine si ca nu s-a intamplat cine stie ce. succes
Hmm incearca sa treceti la alt nivel,putin mai pervers,chestii ce te ajuta, adica sa poarte chestii gen:ciorapei cu banda sau faceti jocuri perferse si tot asapoate nu mai ai "cheia franceza"pentru ca te-ai obisnuit cu ea dupa atata timp si na.dar daca incercati putina perversiune nu o sa ai probleme, daca nu me greu sa o spun."pastilutze"
silviu_4058 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: