| Crancix a întrebat:

Salutare sunt Cristi am 17 ani si port marimea 45 la ciorapei... As avea o problema pot spune asa, Legata de`` cheia franceza `` care se gaseste la mai cam toti barbatii. Sa incepem cu inceputul, noaptea trecuta am mers la iubita mea fiind singura acasa pentru a dormi la ea. E evident ca indata ce eram singuri am inceput cu mangaieri tandre saruturi si dupa mai departe, deci pana aici a fost super ok. Acum incepe dezastrul pentru mine, Cand eram aman2 in brate si dezbracati, a sosit momentul penetrarii ( pana atunci penisul fiind sculat la maxim), ok, dupa 1 minut, o blegie totala... cred ca nici cu Pamela Anderson nu mai mergea ridicata. Am rugat-o sa ma ajute putin ( avand in vedere ca ea statea intinsa in pat si eu intre picioarele ei ) dar nu a vrut. Dupa asta mi-a pierit si mie tot cheful si am luat-o in brate, iar ea a inceput sa planga. Aici nu pot sa-mi dau seama ce era in capsorul ei, oare acele suspine erau din cauza mea sau a iei, Nici macar nu vroia sa se mai uite la mine dar barem sa vorbim. Am incercat sa o impac, dar cu cea mai mare prudenta sa nu arunc un cuvant gresit dar tot asa a ramas. Dimineata a mai inceput sa vorbeasca cu mine cat de cat, dar nu mai era asa tandra ca la inceput, ci putin mai distanta, aici vine intrebarea intrebatoare, Ce e de facut cu chestia asta, chiar nu am nici o idee. de obicei imi trec prin cap idei pentru orice situatii, dar acum sunt depasit total, fiind prima data cand cer ajutorul vostru.

Răspuns Câştigător
| Bogdan1o a răspuns:

A fost prima data?
se poate ca din cauza asta sa fi patit asa, se intampla cand o prima data
ai fost poate prea agitat, prea tens si poate preludiul a fost prea lung, data viitoare fiti mai rapiziwinking bafta

3 răspunsuri:
| sunshine939 a răspuns:

Off...destul de dificil.mi se pare o situatie umilitoare pentru ea.eu m am simti umilita nu stiu.dar chiar m as simti rau.cu siguranta daca se mai intampla asa si a 2a oara nu te vad prea bine.las o sa ii treaca socul pentru ca chiar este un soc dupa parerea mea. data viitoare mai mult succes chiar nu stiu ce sa zic.

| white_2190 a răspuns:

Fiind fata.iti pot spune ca daca eram in locul ei aveam 2 lucruri in cap.ori partenerul meu nu ma mai gaseste atractiva si si-a gasit pe altcineva,si din cauza mea dupa un minut.'pac'.ori daca nu s-a simtit prost ca i-ai cerut sa te ajute si, tie pierindu-ti cheful, s-a gandit ca te-ai suparat pe ea. vorbeste cu ea deschis si fa-o sa inteleaga ca nici tu nu stii ce s-a intamplat cu tine si ca nu s-a intamplat cine stie ce. succes

| Joker92 a răspuns:

Hmmthinking incearca sa treceti la alt nivel,putin mai pervers,chestii ce te ajuta, adica sa poarte chestii gen:ciorapei cu banda sau faceti jocuri perferse si tot asawinkingpoate nu mai ai "cheia franceza"pentru ca te-ai obisnuit cu ea dupa atata timp si na.dar daca incercati putina perversiune nu o sa ai probleme, daca nu me greu sa o spun."pastilutze"