Nu te mai indragostii pe platforme de socializare sunt țepe, de unde sti ca vorbesti cu o femeie? Poate fi un barbat sau o retea de crima organizata iti cere datele tale de contact, nu mai oferii ne cunoscutilor se pe aplicatii fantoma, date personale, nici o femeie nu vorbeste cu necunoscutii, ăstia sunt hakeri hoti care iti vor cere bani.
Salut
Nu pot să-ți spun încă exact ce sa faci... daca vine ea la București poți să spui că e totul okk.
Dar vezi că religia pe care o are ea e mai complexă, și ei sunt mult mai,, credincioși" daca pot sa o spun așa
Au niste reguli stricte și respectate, sunt foarte disciplinati și foarte focusați pe ce vor să facă
Am întalnit multi oameni musulmani și ce pot spune este că sunt foarte dedicați
•Daca vrei o noapte cu ea tot ce pot să-ți spun este că mai bine stai cuminte în banca ta și îți vezi de treburi pentru că nu va funcționa cu ea
Acum nu știu ce să zic, daca cu timpul va merge între voi nu pot spune daca se va converti la religia ta sau nu știu.
Dar așa ca o chestie principala. daca vrei alte chestii cu ea de cat cv serios atunci poți să uiți de tot
Dacă nu înțelegi cum funcționează un scam, nu vei investi doar sentimente ci și niște bani pe care nu-i vei mai vedea niciodată.
Eu îți zic cu Adevărat.
Să nu-ți bați joc niciodată de fată. Fiindcă și ea are sentimente reale! și Adevărate! Are și ea o inimă și un suflet Adevărat Nu o amăgi nu o dezamăgi și iubeșto cu Adevărat pe fata! din Pakistan!
95% țeapă. A. I. e capabil de multe deja.
Ți-au oferit un an ca să aibă timp să te „lege" cât mai bine.