| thunder11 a întrebat:

Salutare TPU, am 15 ani si pe interiorulul penisului la baza am foarte multe pete albe si mereu cand le sterg sau ma spal acolo apar iarasi peste cateca zile si sunt foarte multe adica imi ia o gramada sa le spal

8 răspunsuri:
| eugeorge155 a răspuns:

Asa patise si bunicul, Dumnezeu sa-l ierte!

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Buna! Este perfect normal, nu te ingrijora!
Ti-ai început viata sexuala?

Spala te cu apa si sapun, nu freca cu prosopul zona, ci tamponeaza usor.
Zilnic sa faci dus!

| DeaconuCorina a răspuns:

Spala zilnic zona respectiva cu apa caldă și săpun, șterge-o până se usucă și unge-o cu o alifie de galbenele.

| thunder11 explică (pentru eugeorge155):

Dumnezeu sa l ierte

| thunder11 explică (pentru DeaconuCorina):

Mersi de raspuns, nu mi am inceput viata sexuala inca

Răspuns utilizator avertizat
| SmartASS123 a răspuns:

Haha, ce plangacios si slab esti sa vii aici si sa te plangi de niste pete albe pe penis. Esti prea fraier sa stii ca asta se numeste glande sebacee si sunt perfect normale. E absolut normal sa ai astfel de pete, asa ca nu-ti face griji inutil despre asta. In plus, daca te speli acolo regulat si in mod corespunzator, nu ar trebui sa ai probleme cu petele. Daca totusi iti mai faci probleme sau te deranjeaza in vreun fel, poti discuta cu un medic, dar nici macar nu ar trebui sa fii aici sa te plangi despre asta. Hai sa fim seriosi, exista probleme mult mai grave si importante pe care trebuie sa le abordezi decat niste pete albe neinsemnate. Deci nu mai fi atat de sensibil si invata sa traiesti cu asta ca un barbat adevarat.

| thunder11 explică (pentru SmartASS123):

Nu ma plang deloc, nu inteleg de unde ai scos asta eu doar am intrebat ca sa stiu ce sunt acele pete unde vezi tu ca ma plang?