Eu zic sa-i dai florile la cafea. Fratele tau, daca tot te ajuta, sa-ti duca florile acolo. E si mult mai frumos.
Daca vede masina poate se sperie.
Nu te arunca asa...strici totul.Cum sa faci asta? Ai mai iesit cu ea? Daca faci asta din prima vei parea dubios.Plus ca valoare ta va scadea pentru ca te va putea avea usor.O sa pari disperat si penibil.Las-o pana la a 3-4 intalnire si nu ii cumpara flori.Ori o saruti cand ai ocazia iar asa ii arati ca tii la ea si o placi ori ii spui direct.Nu o bombarda cu cadouri...fa-i cadouri rar sa nu devina obisnuinta si sa nu mai aiba semnificatie.
Incearca sa pari intersat de ea si dezinteresat. Iao la cateva intalniri si fa gesturi micute ii asezi scaunul bla bla bla. Fii un domn cu ea nu ii duce flori din prima ca pari disperat nu mai suntem in 1980 atunci poate daca ii duceai un buchet de flori faceai minuni acum nu.
Am ieșit de o groaza de ori cu ea și cu restul prietenilor, dar sâmbătă ar fi prima ieșire in 2
Trebuie in primul rand sa fii convins ca si ea te place, ca e atrasa de tine, si mai ales ca e singura. Stii de ce? Un gest foarte frumos din partea ta, dar fata poate sa raspunda pe moment cu 'da', fiind si micuta etc, am vazut femeie mature care au zis nu, alea trecute prin viata, cerute in casatorie si simplu au zis 'nu'. Ideea e ca ea sa nu se simta obligata mai apoi fata de tine, pentru ca am fost in situatia asta, imi placea, dar nu suficient de mult, asta e adevarul. Poti sa ii aduci doar un trandafir, o sa ii placa, crede-ma, dar nah.
Invit-o mai bine al un suc sau prajitura, pentru ca copilasii de 15 ani nu beau inca cafea.
Un plan minunat, mai adaug ceva, la final daca poate sa va calce frate tu cu masina pe amandoi si e perfect
George0197 întreabă: