| Andy2005 a întrebat:

Salutare TPU, am 18 ani,ieri seara am facut sex anal cu iubita mea,are 17, cand i-am bagat penisul in funduletul ei rotund si neted,a tipat,si a tipat,iar parintii mei(ei nu stiau ca noi faceam sex)au venit si ne-au zis vreo doua,iar pe iubita mea nu am mai vazut-o,nu vorbeste cu mine! Ce sa fac,ma simt prost, DAU FUNDA!

13 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu te simți, chiar ești... sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Eu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Sinceră să fiu, verișoara mea a făcut s*x împreună cu fratele meu... Nu prea mi-a plăcut. Verișoara mea are 18 ani și a făcut dragoste cu fratele meu de 20 de ani! (În fața mea...). Am 11 ani. Cum crezi că m-am simțit?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Primul răspuns era pentru cel ce a pus întrebarea. Al doilea era o glumă, legată de răspunsul tău.
În legătură cu ceea ce spui... chiar nu știu ce să spun. Dar sună cam a incest... Și clar tu n-aveai ce căuta acolo, indiferent ce vârstă ai avea! (nu spun că ar fi vina ta, da?)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, părinții tăi nu știau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic că cel mai frumos gest este să o suni și să îi lași mesaje în care îți ceri iertare. Dacă nu merge, te poți duce acasă la ea cu un ursuleț, un trandafir (ce culoare îi place), o cutie cu bomboane și o felicitare în care îți ceri iertare. Dacă nici asta nu merge, îi cânți o serenadă. Dacă iarăși te lasă cu ochii în soare, atunci nu cred că poți face ceva pentru a vă împăca. Sper să funcționeze...

Izi Moon.(Am 11 ani și știu de ce are nevoie o fată ca să fie fericită. Prietenul meu a pățit la fel, dar cu o verișoară de a mea, iar pentru ea a funcționat metoda 2) Sper că te-am ajutat!

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai uitat să spui că mai utilă decât ursuleții ar fi o alifie de hemoroizi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur nu ai 11 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar esti prost

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AnonymGirl2017 a răspuns:

Mai asteapta un an. Atunci puteti face ce vreti pentru ca ea va avea 18 ani. Cat despre iubita ta, incearca sa o contactezi fara ca parintii sa stie.

| Andreea_Andree_1997_1Nxh a răspuns:

Cere-ti iertare. Si de acum cand vreti sa faceti dragoste ar fi mult mai frumos atunci cand sunteti singuri. lasa-i multe mesaje sau mergi la ea acasa, sun o si spune i ca ti pare rau pentru cele intamplate