Cere-ti iertare. Si de acum cand vreti sa faceti dragoste ar fi mult mai frumos atunci cand sunteti singuri. lasa-i multe mesaje sau mergi la ea acasa, sun o si spune i ca ti pare rau pentru cele intamplate
Eu zic că cel mai frumos gest este să o suni și să îi lași mesaje în care îți ceri iertare. Dacă nu merge, te poți duce acasă la ea cu un ursuleț, un trandafir (ce culoare îi place), o cutie cu bomboane și o felicitare în care îți ceri iertare. Dacă nici asta nu merge, îi cânți o serenadă. Dacă iarăși te lasă cu ochii în soare, atunci nu cred că poți face ceva pentru a vă împăca. Sper să funcționeze...
Izi Moon.(Am 11 ani și știu de ce are nevoie o fată ca să fie fericită. Prietenul meu a pățit la fel, dar cu o verișoară de a mea, iar pentru ea a funcționat metoda 2) Sper că te-am ajutat!
Ai uitat să spui că mai utilă decât ursuleții ar fi o alifie de hemoroizi.
Sinceră să fiu, verișoara mea a făcut s*x împreună cu fratele meu... Nu prea mi-a plăcut. Verișoara mea are 18 ani și a făcut dragoste cu fratele meu de 20 de ani! (În fața mea...). Am 11 ani. Cum crezi că m-am simțit?
Primul răspuns era pentru cel ce a pus întrebarea. Al doilea era o glumă, legată de răspunsul tău.
În legătură cu ceea ce spui... chiar nu știu ce să spun. Dar sună cam a incest... Și clar tu n-aveai ce căuta acolo, indiferent ce vârstă ai avea! (nu spun că ar fi vina ta, da?)
Mai asteapta un an. Atunci puteti face ce vreti pentru ca ea va avea 18 ani. Cat despre iubita ta, incearca sa o contactezi fara ca parintii sa stie.