Comporta-te cu ea cum te-ai comporta cu o prietena apropiata pana cand ea nu se va mai simti stanjenita in prezenta ta.
Daca vrei sa o scoti la o intalnire, fa in asa fel incat sa nu-si dea seama, incat sa nu aiba cum sa te refuze. Gasesti tu ceva, ii poti spune ca trebuie sa te intalnesti cu cineva pentru a-i inapoia, sa zicem, o carte si ca nu ai vrea sa mergi singur. Cand ajungeti in locul respectiv, ii spui ca ar fi bine sa asteptati la un suc sau ceva de genul. Dupa un timp ii vei marturisi ca totul a fost un plan pentru a petrece timp cu ea. E doar o idee, tu o cunosti mai bine, tu stii cum i s-ar parea acest gest.
Sper ca te-am ajutat.
Daca nu apare un alt raspuns intre timp ai funda Se cunoaste ca raspunsul vine de la o fata Baietii intotdeauna complica lucrurile Eu am prostul bicei de a ma intreba in mod continuu daca o deranjeaza pe moment sau nu prezenta mea... Mersi Alexandra
Cu placere
Dupa cum ai povestit, pare sa fie doar timida, nu ar avea de ce sa o deranjeze prezenta ta. Sigur timpul o s-o ajute in privinta asta.
Mult succes cu ea!
De ce și de unde știi tu că te-ar refuza? Pe snap sau ce o fi ăla poate vă simțiți bine unul în "prezența" altuia de aia e nevoie de un pas înainte. Dacă nu acceptă eu zic să nu îți faci mari speranțe din asta, însă poți continua ca până acum și timpul le va rezolva pe toate.
Deci meri si intrebi, fata te joci metin 2 si dca zice da zici sa va intalaniti in map2 la fierar fara potiuni si o **** acolo
Nu m-am gandit la asta
HappynewCenusa întreabă: