| Core_Octa_1992 a întrebat:

Am 18 ani si sunt indragostit nebuneste de o fata. Nu pot sa spun ca am avut o vasta experienta cu fetele pana acum (nu am gasit intotdeauna excitanta emotia sentimentala, datorita banalitatii instinctuale cu care trebuia sa fii inzestrat in asemenea cazuri fericite) desi vad destul de bine ce este in capul lor. Revenind la subiect, o cunosc pe aceasta ea de la inceputul anului si pana acum am avut ceva timp petrecut impreuna, desi niciodata nu l-am petrecut fara motiv sau singuri. Ea este la aceeasi scoala cu mine, cu un an mai mica, surprinzator de desteapta si un ideal de frumusete. Nu a mai avut prieteni pana acum din cate stiu eu, deci as putea spune ca suntem in aceeasi situatie laughing. Am inceput sa ne vedem la meciurile de volei de la scoala (si o presimtire imi spune ca a inceput sa joace volei pentru mine >am avut cateva momente jenante cand am impresionat-o cu acte necugetate si un comportament confident si haios ), dupa care am jucat volei la o baza sportiva spre inceputul verii, ca in toamna intr-un cerc mai restrans (doar noi 2 din fostul grup de volei cu 2 tipi straini) sa mergem impreuna la role, iar acum la patinoar.
Intamplarea ma face sa fiu poet, asadar m-am asigurat ca primeste indirect (prin personalizarea povestii de pe snapchat) mesajul, si anume ca sunt indragostit de ea. De ziua ei (recent) i-am trimis o poezie si de atunci a inceput "actiunea" din relatia noastra. De fiecare data cand ne intalneam pe coridorul scolii ori ma ignora ori ma baga in seama intr-un mod surprinzator, ceea ce denota instabilitate sentimentala. Cand incercam sa lansam discutii libere se termina prost. Exista o oarecare tensiune intre noi si fiecare are stanjeneala de a nu stii ce sa scrie mai departe. Din acest motiv am scutit-o de chin. De 4 saptamani de cand mi-am descarcat snap-ul am reusit sa creez cu ea cu fel de cod al para-comunicarii (de fiecare data cand trimite selfie il revad, o data am facut ss, avem orele la care postam, daca nu postez ea posteaza mai mult si tot asa) din care am inteles ca este sensibila la ideea de a fi indragostita de mine. A incercat cat de mult sa nu ma chinuie cu alti baieti desi ar fi avut sansa (e extrem de frumoasa). Nu exista impedimente de ordin religios, economic sau ideologic intre noi. Totusi, cu snap-uri nu prea poti intretine iubirea, dar cum sa fac urmatorul pas? Am avut prea putine contacte ca sa merg si sa o scot la o intalnire. M-ar refuza in mod categoric. Inca se simte stanjenita in prezenta mea. Orice miscare gresita ar ruina totul si ar fi pacat. As vrea sa stiu cum sa o fac in mod diplomatic sa se simta bine in prezenta mea. Cu insistenta asidua si un comportament de armasar in calduri nu as vrea sincer sa incerc laughing.

Răspuns Câştigător
| AlexSandu17 a răspuns:

Comporta-te cu ea cum te-ai comporta cu o prietena apropiata pana cand ea nu se va mai simti stanjenita in prezenta ta.
Daca vrei sa o scoti la o intalnire, fa in asa fel incat sa nu-si dea seama, incat sa nu aiba cum sa te refuze. Gasesti tu ceva, ii poti spune ca trebuie sa te intalnesti cu cineva pentru a-i inapoia, sa zicem, o carte si ca nu ai vrea sa mergi singur. Cand ajungeti in locul respectiv, ii spui ca ar fi bine sa asteptati la un suc sau ceva de genul. Dupa un timp ii vei marturisi ca totul a fost un plan pentru a petrece timp cu ea. E doar o idee, tu o cunosti mai bine, tu stii cum i s-ar parea acest gest.
Sper ca te-am ajutat.

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

De ce și de unde știi tu că te-ar refuza? Pe snap sau ce o fi ăla poate vă simțiți bine unul în "prezența" altuia de aia e nevoie de un pas înainte. Dacă nu acceptă eu zic să nu îți faci mari speranțe din asta, însă poți continua ca până acum și timpul le va rezolva pe toate.

| vlad444 a răspuns:

Deci meri si intrebi, fata te joci metin 2 si dca zice da zici sa va intalaniti in map2 la fierar fara potiuni si o **** acolo

| ImiPlaceHentaiu a răspuns:

Eu zic sa o ****.Cel mai usor

| Core_Octa_1992 explică (pentru vlad444):

laughing

| Core_Octa_1992 explică (pentru ImiPlaceHentaiu):

Nu m-am gandit la asta laughing

| Core_Octa_1992 explică (pentru AlexSandu17):

Daca nu apare un alt raspuns intre timp ai funda big grin Se cunoaste ca raspunsul vine de la o fata happy Baietii intotdeauna complica lucrurile sad Eu am prostul bicei de a ma intreba in mod continuu daca o deranjeaza pe moment sau nu prezenta mea... Mersi Alexandra happy

| AlexSandu17 a răspuns (pentru Core_Octa_1992):

Cu placere happy
Dupa cum ai povestit, pare sa fie doar timida, nu ar avea de ce sa o deranjeze prezenta ta. Sigur timpul o s-o ajute in privinta asta.
Mult succes cu ea!