Nu accepta dacă nu vrei. pentru că ai dreptate. Nici ţie nu ţi`ar conveniii dacă soţia ta s`ar da la altul în timp ce tu eşti în străinătate să faci bani să aveţi un trai mai bun.
De aia zic si eu ma gandesc cum ar fi viceversa si nu e de loc placut,dar prea e insistenta, parca ma simt prost cand mai vb cu sotul, o sa o evit mersi pentru raspuns
Da știu pe una, dar nu este din aceiași localitate cu tine și este cu niște ani mai mare, o găsești pe www. Okay.ro., sau pe www. Sentimente ro.
Cine te obliga sa accepti? Ii zici ca nu vrei si o sa te lase in pace.Tu decizi.
Pai si cu ce vrei sa te ajutam? Ai inteles ca nu poti avea o relatie cu sotia prietenului tau, foarte bine. Asta dovedeste ca ai caracter, esti stapan pe situatie si un bun prieten. Refuz-o frumos si eventual spune-i prietenului tau ce are la usa. Fii sigur ca daca nu il inseala cu tine, va gasi altul.
Va multumesc la toti, din pacate decat la unul din voi pot da funda, o meritati toti
Acum zici tu asa, ca ti-e bun prieten, sa te vad cand ti-o pune **** pe ochi ce mai zici.
...e nasol; eu am fost in situatia ta si iti spun ca nu i-am pus-o; si nu pentru ca imi era ala prieten bun, ci pentru ca te simti intr-un fel folosit; sa zicem ca o faci, apoi se intoarce omu' si ai chef s-o mai "intepi" odata; o suni si ea iti zice ca nu se mai poate si ca "trebuie sa uitam ce s-a intamplat; imi iubesc sotul si regret ce-am facut; si as vrea sa nu ma mai suni; te rog!"; deci incerca sa te intalnesti cu alte femei-ca bunaciuni sunt multe- si stai cat mai departe de ea; nu fi fraierul ei ca nu e bine!
Dany_Daniel_1998 întreabă: