| bigalow a întrebat:

Am 22 de ani sunt nou pe aici, am si eu o intrebare; nevasta la un prieten de al meu se cam da la mine ba chiar mi-a facut si declaratii indecente, arata trasnet daca ma intelege-ti, sotul ei e plecat in strainatate, acum sa nu ma luati de prost dar nu pot sa accept, ma gandesc ca daca mi-ar face si mie altcineva nu mi-ar conveni, pls help me

Răspuns Câştigător
| ChristtineA a răspuns:

Nu accepta dacă nu vrei. pentru că ai dreptate. Nici ţie nu ţi`ar conveniii dacă soţia ta s`ar da la altul în timp ce tu eşti în străinătate să faci bani să aveţi un trai mai bun.

8 răspunsuri:
| Maria123 a răspuns:

Cine te obliga sa accepti? Ii zici ca nu vrei si o sa te lase in pace.Tu decizi.

| bigalow explică (pentru Maria123):

Pai am refuzat-o si o refuz in continuare, da pana la urma mi-e frica sa nu cedez ca sunt barbat nu obiect, dar cel mai bine o evit

| bigalow explică (pentru ChristtineA):

De aia zic si eu ma gandesc cum ar fi viceversa si nu e de loc placut,dar prea e insistenta, parca ma simt prost cand mai vb cu sotul, o sa o evit mersi pentru raspuns

| Trolli a răspuns:

Pai si cu ce vrei sa te ajutam? Ai inteles ca nu poti avea o relatie cu sotia prietenului tau, foarte bine. Asta dovedeste ca ai caracter, esti stapan pe situatie si un bun prieten. Refuz-o frumos si eventual spune-i prietenului tau ce are la usa. Fii sigur ca daca nu il inseala cu tine, va gasi altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...e nasol; eu am fost in situatia ta si iti spun ca nu i-am pus-o; si nu pentru ca imi era ala prieten bun, ci pentru ca te simti intr-un fel folosit; sa zicem ca o faci, apoi se intoarce omu' si ai chef s-o mai "intepi" odata; o suni si ea iti zice ca nu se mai poate si ca "trebuie sa uitam ce s-a intamplat; imi iubesc sotul si regret ce-am facut; si as vrea sa nu ma mai suni; te rog!"; deci incerca sa te intalnesti cu alte femei-ca bunaciuni sunt multe- si stai cat mai departe de ea; nu fi fraierul ei ca nu e bine!

| MMihai a răspuns:

Da știu pe una, dar nu este din aceiași localitate cu tine și este cu niște ani mai mare, o găsești pe www. Okay.ro., sau pe www. Sentimente ro.

| bigalow explică:

Va multumesc la toti, din pacate decat la unul din voi pot da funda, o meritati toti

| blanOs a răspuns:

Acum zici tu asa, ca ti-e bun prieten, sa te vad cand ti-o pune **** pe ochi ce mai zici.