Cum cât esti mai disperat cu atât o îndepărtezi mai mult.
Asa ca fii si tu mai indiferent zi vezi daca se schimbă ceva.
Nu ai ce sa faci, trebuie sa o lasi in pace. Nu poti forta pe cineva sa te iubeasca.
Pai de ce suferi? Ai incercat sa faci ceva si nu ti-a mers? Nu prea suna asa.
Vrei sa o uiti, dar ai incercat sa dai de ea. Spui ca stii ca nu te place, dar nu ti-a zis in fata, doar simti. Daca nu iti raspunde, e cam clara siuatia. Nu ai nimic de facut special, timpul le vindeca pe toate. O uiti cu timpul, stai linistit, nu suntem in filme. Concentreaza-te pe alte activitati si totul vine de la sine
Asa nu-i dragoste sau iubire, ci OBSESIE!
Din pacate, dragoste cu sila nu se poate face, iar daca femeia aia nu te iubese, nu ai cum sa o convingi sau sa o fortezi sa te iubeasca vreodata.
Asta este deja o obsesie bolnavicioasa, care iti poate aduce numai necazuri, fiindca nu poti forta pe nimeni sa fie a ta, si te poti trezii cu restrictie de la politie ca sa o lasi in pace.
Am să-mi văd de viața mea așa e cel mai bine, nu e obsesie deloc, în probleme nu am cum să intru pentru că sunt constient că nu pot obliga pe nimeni să iubească cu forța
Tu nici macar nu esti constient ca ai aceasta obsesie, pentru fata aia, odata ce azi ai venit aici sa ne scrii taman despre subiectul care te obsedeaza.
Stii vorba: cui pe cui se scoate?
Relaxeaza-te si nu mai fi disperat dupa ea.
Poti sa te bagi in seama cu ea ca n-o fi vreo zeita, macar sa fii sigur ca nu te place.
Si daca e asa CUM CREZI TU, cauta-ti alta Are balta peste destul..si nu te gandi ca e perfecta.