anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU, am ajuns la capătul puterilor și la propriu dar și la figurat, sufăr după o fată, îmi place mult de ea, dar ea nu mă place, vreau și eu un sfat, ce să fac, cum să o uit, nu știu dacă are iubit, prieten, e vorba că nu pot să o uit, știu că nu ar trebui să sufăr după o femeie dar băi fraților o iubesc din tot sufletul meu, chiar dacă găsesc pe alta tot la ea mă voi gândi e o situație complicată, am încercat să o uit dar nu pot, ea este plecată acum, am încercat să dau de ea dar fără rost, nu știu ce să mai fac, poate mă ajutați voi să trec peste, sunt nebun după ea, nu mă interesează sexul, prostiile, pe mine mă interesează să îi fiu alături mereu, să fie doar a mea, nu mi-a zis în față că nu mă place doar că așa simt eu, spuneți-mi ce să fac?

Răspuns Câştigător
| Cosmin3412 a răspuns:

Cum cât esti mai disperat cu atât o îndepărtezi mai mult.
Asa ca fii si tu mai indiferent zi vezi daca se schimbă ceva.

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu ai ce sa faci, trebuie sa o lasi in pace. Nu poti forta pe cineva sa te iubeasca.

| Miruna333 a răspuns:

Pai de ce suferi? Ai incercat sa faci ceva si nu ti-a mers? Nu prea suna asa.
Vrei sa o uiti, dar ai incercat sa dai de ea. Spui ca stii ca nu te place, dar nu ti-a zis in fata, doar simti. Daca nu iti raspunde, e cam clara siuatia. Nu ai nimic de facut special, timpul le vindeca pe toate. O uiti cu timpul, stai linistit, nu suntem in filme. Concentreaza-te pe alte activitati si totul vine de la sine

| Mariusviatatha a răspuns:

Are tate mari? Daca da, continua, daca nu, cauta barbati

| Sergiuechiaraici a răspuns (pentru Mariusviatatha):

Bună glumă

| Violleta2022 a răspuns:

Asa nu-i dragoste sau iubire, ci OBSESIE!
Din pacate, dragoste cu sila nu se poate face, iar daca femeia aia nu te iubese, nu ai cum sa o convingi sau sa o fortezi sa te iubeasca vreodata.
Asta este deja o obsesie bolnavicioasa, care iti poate aduce numai necazuri, fiindca nu poti forta pe nimeni sa fie a ta, si te poti trezii cu restrictie de la politie ca sa o lasi in pace.

| Sergiuechiaraici a răspuns (pentru Violleta2022):

Am să-mi văd de viața mea așa e cel mai bine, nu e obsesie deloc, în probleme nu am cum să intru pentru că sunt constient că nu pot obliga pe nimeni să iubească cu forța

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sergiuechiaraici):

Tu nici macar nu esti constient ca ai aceasta obsesie, pentru fata aia, odata ce azi ai venit aici sa ne scrii taman despre subiectul care te obsedeaza.

| Cavaler001 a răspuns:

Stii vorba: cui pe cui se scoate?
Relaxeaza-te si nu mai fi disperat dupa ea.
Poti sa te bagi in seama cu ea ca n-o fi vreo zeita, macar sa fii sigur ca nu te place.
Si daca e asa CUM CREZI TU, cauta-ti altawinking Are balta peste destul..si nu te gandi ca e perfecta.