| Mariusdrg95 a întrebat:

Am o intrebare, am o prietena foarte bună (e mai mare cu 1an ca mine). In urma cu ceva ani am incercat amândoi o relație si nu prea a mers, a durat o lună. Noi am păstrat legatura ne-am văzut fiecare de viata lui intimă, acum eu ieșind dintr-o relație ea mi-a zis ca nu vrea sa mai fiu cu altcineva, sa raman si sa vorbesc doar cu ea, dar a spus că nu știe dacă vrea sa fim într-o relație. Ce inseamna asta? Îmi cam da cu virgula situația asta. Inseamna ca ma place dar ii e frica sau ce mai exact?
Mentionez ca eu am 23 ani.
Multumesc celor ce raspund

7 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Vrajealawinking
Baga-te pe sex cu ea si vezi cum sta treabawinking

| Treaem24 a răspuns:

Inseamna ca vrea ceva de la tine dar ii e frica sa nu se întâmple ca data trecuta adică sa o luati mai usor

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Poți să încerci să vezi ce iese. Eu cred că ai șanse destul de mari să avansezi în relație.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea ti-a zis adta inseamna ca vrea sa te testeze daca o vrei sau nu. Relatia voastra depinde de hotararea pe care o vei lua tu.

| Mariusdrg95 explică (pentru Treaem24):

Am uitat să menționez că ea m-a întrebat dacă eu as vrea sa avem o relatie iar eu am spus că as vrea dar nu vreau sa pierdem tot ce avem, sa nu ne mai vorbim pentru ca imi este dragă, în concluzie înseamnă că amândoi vrem dar ne e frică?

| Treaem24 a răspuns (pentru Mariusdrg95):

Corect

Răspuns utilizator avertizat