Dacă vreodată o femeie vine și-ți spune asta înseamnă că îi dusa rău cu pluta sau e drogata ori încearcă să te atragă într-o capcana! O femeie întreagă la minte nu face asa ceva niciodată!
Am primit propuneri de acest gen(nu asa de directe totusi, ar fi putin dubios). Depinde de fata, daca mi-a placut, am acceptat, daca nu, am refuzat.
La o propunere asa de directa, cel mai probabil as refuza.
Tu ce ai face?
Daca imi place fata accept propunerea dar o sa merg cu ea la o camera de hotel/pensiune ca sa nu fie ceva dubios la mijloc.
Pana la urma fetele nu cedeaza asa usor, nu se culca cu oricine au si ele mandria lor.
Cred ca e o capcana. Te trezesti ca trebuie sa o platesti de se ajunge la sex, fie iei bataie de la peste si ramai si fara bani. Oricat de buna e tipa nu poate fi real asa ceva in 2023. Doar asa ca esti ceva vedeta sa se intample pe bune asa scenariu, altfel 0 sanse.
Dacă să zicem asta, probabilitatea acestei întâmplări exact așa este foarte mică. Dacă fata este o necunoscută pentru mine, aș refuza-o pe moment. Dar dacă aș fi liber i-aș spune că mi-ar face plăcere să ne întâlnim ulterior.