| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Am o mica problema si as vrea sa ma ajutati cu un sfat sau o parere.
Totul a inceput in urma cu aproximativ o saptamana,cand printr-o conjunctura mai putin placuta, am cunoscut un doctor fizioterapeut, Pana aici nimic ciudat. Insa ori de cate ori intru in cabinetul lui, omul are o reactie mai aparte fata de mine - ma priveste insistent, fix in ochi, imi zabeste discret ce-i drept, dar se observa, daca mai vorbeste si cu alte persoane in cabinet, in timpul discutiei isi intoarece privirea spre mine si imi vorbeste pur si simplu, se fastaceste ( alaltaieri bea cafea si uitandu-se ma mine s-a inecat, saptamana trecuta in loc sa-i dea cheile in mana la o asistenta le-a scapat pe jos in timp ce se uita la mine, ieri am iesit eu afara la o tigara, iar la cateva secunde a aparut si el, am vorbit, iar cand sa plec iarasi a venit afara, cu toate ca nu trecusera mai mult de 5 minute de cand iesisem si eu. Ieri m-a urmarit cu privirea pana cand am urcat in masina si am plecat din fata cabinetului.
Si mai ciudat este faptul ca un alt baiat, maseurul de acolo a intrebat-o pe mama detalii despre mine, dar ieri, desi eram in fata lui nu mi-a zis decat buna ziua si la revedere.
Ma gandesc sa nu se fi interesat pentru domnul doctor, ca atitudinea lui s-a cam schimbat fata de saptamana trecuta- e mai vorbaret, mai zambaret, cam sta in preajma mea etc.
Voi ce credeti, ce parere aveti? Va rog ajutati-ma cu un sfat sau o parere, ca eu nu prea mai stiu ce sa mai cred din toata povestea asta.
Va multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| ZORRA a răspuns:

Filtreaza cu el... poate e ceva. cu siguranta te place

| neutrino a răspuns:

Sau el nu este doctor (medic), sau/si tu ti-ai dat frau liber iluziilor.

| PangeeaRogvaiv explică (pentru neutrino):

Este doctorul de fizioterapie al tatalui meu, omul este doctor. Ce sa-i fac eu acum daca asta ii este meseria/ Nu fac eu fizioterapie cu el, eu il insotesc pe tata si normal ca ma intalnesc si cu doctorul, ca nu am ce ce face. Tu ce vrei sa insinuezi de fapt? ca visez eu ca este doctor sau ce este in capul tau pana la urma?

| Alcyon a răspuns:

Vezi ca doctorii, umbla vorba ca-s cam afemeiati. Cu atatea asistente tinerele in jur, e greu sa rezisti tentatiei.

| PangeeaRogvaiv explică (pentru Alcyon):

Nu este nici el chiar asa tinerel, cred ca are in jur de 40 de ani dupa cum arata si faptul ca este carunt la par. Mama zicea ca este posibil sa aiba ceva cu una din asistente ca i-a vazut o data vorbind afara si aia ii aranja gulerul, ii duce cafeaua, ceaiul etc. Si atunci, ma intreb cu mine ce are? ca sta numai in preajma mea si cu ochii pe mine. Nu mi-ar placea, dar na...

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Cu siguranta te place.Afla mai intai daca este intr-o relatie sau daca are sotie.Sa nu stigi fara sa vrei o familie fericita. daca e totul okei, nu are pe nimeni, este deja despartit sau divortat si tu il placi dai -bice". succes!

| azaleeaalina a răspuns:

Hmmm.eu cred ca te place dar ii este frica de reactia ta flirteaza si tu cu el si vezi cam ce intentii ascunde.

| PangeeaRogvaiv explică (pentru azaleeaalina):

Am simtit si eu ca ma place si i-am raspuns la flirt si mie imi place de el. Ieri chiar am vorbit cat am stat afara la tigari. Insa de un singur ma cam tem- sa nu fie casatorit sau sa nu aiba o relatie cu asistenta de la cabinet.

| azaleeaalina a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Ai putea sa te interesezi. poate ca ar trebui sa il intrebi direct daca e casatorit si tot ce vrei sa afli dar fa-o cand te cere el la vorba.

| PangeeaRogvaiv explică (pentru azaleeaalina):

Faza este ca nu ma cere el la vorba, ci pur si simplu coincidenta sau nu ca iesim amandoi la tigari si conversam, dar nu este nimic stabilit dinainte.