Hmmm.eu cred ca te place dar ii este frica de reactia ta flirteaza si tu cu el si vezi cam ce intentii ascunde.
Am simtit si eu ca ma place si i-am raspuns la flirt si mie imi place de el. Ieri chiar am vorbit cat am stat afara la tigari. Insa de un singur ma cam tem- sa nu fie casatorit sau sa nu aiba o relatie cu asistenta de la cabinet.
Ai putea sa te interesezi. poate ca ar trebui sa il intrebi direct daca e casatorit si tot ce vrei sa afli dar fa-o cand te cere el la vorba.
Vezi ca doctorii, umbla vorba ca-s cam afemeiati. Cu atatea asistente tinerele in jur, e greu sa rezisti tentatiei.
Faza este ca nu ma cere el la vorba, ci pur si simplu coincidenta sau nu ca iesim amandoi la tigari si conversam, dar nu este nimic stabilit dinainte.
Nu este nici el chiar asa tinerel, cred ca are in jur de 40 de ani dupa cum arata si faptul ca este carunt la par. Mama zicea ca este posibil sa aiba ceva cu una din asistente ca i-a vazut o data vorbind afara si aia ii aranja gulerul, ii duce cafeaua, ceaiul etc. Si atunci, ma intreb cu mine ce are? ca sta numai in preajma mea si cu ochii pe mine. Nu mi-ar placea, dar na...
Cu siguranta te place.Afla mai intai daca este intr-o relatie sau daca are sotie.Sa nu stigi fara sa vrei o familie fericita. daca e totul okei, nu are pe nimeni, este deja despartit sau divortat si tu il placi dai -bice". succes!
Este doctorul de fizioterapie al tatalui meu, omul este doctor. Ce sa-i fac eu acum daca asta ii este meseria/ Nu fac eu fizioterapie cu el, eu il insotesc pe tata si normal ca ma intalnesc si cu doctorul, ca nu am ce ce face. Tu ce vrei sa insinuezi de fapt? ca visez eu ca este doctor sau ce este in capul tau pana la urma?