Daca tot ce ai facut a fost sa nu ii mai acorzi atentie un timp, nu avea motive sa se supere pe tine atat de tare incat sa va despartiti.
Ti-a zis ca esti "lipicios", s-a despartit de tine fara sa aiba un motiv serios si nu a vrut sa va impacati, in ciuda faptului ca ai facut mai multe gesturi dragute. Ti-a spus ca nu mai vrea sa fiti impreuna, dar ti-a spus si de ce?
Nu cred ca mai simte ceva pentru tine, dar asta trebuie sa aflii de la ea.
Vei reusi acest lucru atunci cand vei intelege ca nu numai tu esti important, dar si ea are aceleasi drepturi si propriile sale prioritati legate de viitorul sau.
Frate nu vreau sa par paranoica dar mi se pare ca doar astepta un motiv sa se desparta(daca zici ca in ultimul timp era distanta), si tu cum i l-ai oferit a si profitat de el.Eu sint fata si cam ma pricep,vezi ca daca nu v-ati vazut un timp poate a cunoscut pe altcineva sau chiar s-a plictisit.T sfatui sa nu prea ai incredere, eu consider ca ai facut bine asa cum ai facut, daca o iubesti tare lupta pentru ea, ca ai sanse, mult succes!
Sincer am inteles si daca mi-ar mai da o sansa nu ar regreta, am invatat din greseli, as faceo cea mai fericita, dar imi trebuie maca o sansa altfel nu am cum.
Am incercat, dar nu am iubit pe nimeni asa. Poate ca gresesc, dar as face orice pentru ea, deoarece si ea a facut inainte multe pentru mine.
Nu te baza pe faptul ca ai dreptul sa gresesti, ca oricum iti va acorda inca o sansa. Trenul il prinzi sau nu!
Voi lupta in continuare, poate ai dreptate ca doar cauta o oportunitate, dar eu nu cred, poate ma insel nu exclud nici varianta asta, dar o iubesc enorm si nu o pot lasa asa, mai ales ca este o relatie care a durat 2 ani.
Frate am iesit acum vreo 2 luni dintr-o relatie de 3 ani....asa simteam si eu pe moment dar crede-ma ca trece.in plus fata e clasa a 8-a.....adica cum percepe ea o relatie la varsta asta? sa fim seriosi.fratica ai grija de tine si creste intelectul ala putin ca o sa ai nevoie de el.
Sper sa ai dreptate cu sansa si daca o voi primi nu voi mai gresi, dupa cum am spus, am invatat din greseli.
Asta stiu si chiar o fac. Da imi este foarte greu s-o las, eu chiar cred ca mai exista o cale, din nou nu exclud varianta sa ma insel.
Nu ai cum sa o recuperezi parerea mea, eu cred ca ea nu mai tinde la tine si de aceea se poarta asa, ii este rusine sa iti zica e ffata asa ca se poarta as. las-o bqlta parerea mea
E treaba ta dar sa ai grija...eu te sfatuiesc sa mai incerci cu ea dar sa pastrezi mintea clara, adica in momentul cand ai simtit ca e trasa de par treaba ii spui "papa".
M-am gandit si la varianta asta, dar vreau sa mai incerc, daca nu reusesc asta e, dar sincer eu chiar cred ca mai pot s-o recuperez cumva. Oricum, mersi ca ti-ai spus parerea, apreciez.
... Omg.♥ Cat de asdfghjkl :3 Zic sa mai incerci, dar las-o sa dea examenele si daca ia nota buna poate o sa-ti fie si mai usor. Poate ca ii placea ca erai asa lipicios, dar probabil ca era foarte stresata din cauza examenelor si a facut prostia asta. ( S-a despartit de tine . ) Si poate ca mai are motive, dar nu trebuie sa le stii tu pe toate.Sigur vrea sa va impacati, dar cum spuneam astepta nota. Cred ca ii este dor de tine. Dupa mine asa e. Cam asta e in mareee.
Mersi mult de incurajare, pana acum raspunsul tau ii cel mai fain. ) Sper sa ai dreptate.
Fii atent: Gaseste o fraierica cum ai fost tu, vinde-i cadoul si ia-ti alta bluza
Frate, nu merita. A gasit oportunitatea si ti-a dat papucii.Gaseste pe cineva care te iubeste.