Degeaba nu se uita asa insistent precum spui, ia-ti inima-n dinti si mergi la ea data viitoare cand o vezi si intra in vorba cu ea...inceputul e mai greu ca pe parcurz te destinzi si scapi si de emotii si e mai ok, fi inventiv si adu in discutie subiecte care sa-i starneasca curiozitatea, vezi daca ii face placere sa discute cu tine...succes!
Eu zic ca data viitoare cand o vezi sa ii zici "Buna!"ea iti va raspunde si poti sa o intrebi "Ce mai face" si incet incet sa aflii mai multe despre ea. P.S:Faci asta daca iti place de ea
Da ideile voastre sunt bune, numai ca... sa stau langa ea nu pot e aglomerat abia ma urc in tren, sa ma bag in vorba cu ea va dati seama aglomeratie si nu am cum prea multa lume. Alte idei? credeti ca ar fi bine sa o opresc pe strada cand nu prea este lume in jurul nostru?
Poti sa intri in discutie cu ea cand coborati sau dai un nr de tel, un id de mass, pagina de fb, fi descurcaret daca chiar iti place fataP.S.: Curaj Maxim!
Pai dupa ce cobori din tren poti sa o astepti si sa ii zici un buna,daca zambeste si se inroseste inseamna ca sigur te place, si in drum spre scoala o poti intreba ce face la ce scoala e (din cate am inteles de la tine e din alta scoala), si daca vorbeste cu tine poti sa ii ceri numarul de telefon ...Incearca nu ai ce sa pierzi, poate o sa castigi o frumoasa prietenie sau chiar mai mult succes
Men daca esti mai tupeist ai putea sa mergi direct la ea si sa vorbesti cu ea, dar daca nu, ai putea sa te interesezi de id iei de mess, si ar fi mai usor sa iti dai seama daca te place si cat de cat sa vezi daca va potriviti :d
Nuj cum sa va zic eu sunt tupesti dar nu si cu fetele, nah acum majoritatea suntem putin mai timizi cand e vorba sa agatam o fata, totul e bine pana cand ajungem face to face, nah nu stiu ce sa zic mai dati si voi idei, genu asta de idei mergi la ea si cerei nr de tel is vechi vreau sa incerc sa o agat printrun gest, sau daca nu pana la urma o opresc pe strada cand o vad
o int cum se numeste, intru in vb cu ea si. Dar va rog mai dati-mi idei maine dimineata o sa pun in aplicare una din ideile voastre cred sa vad daca am curaj.
KatiMe27 întreabă: