Daca i-ai dat cerere iti va arata notificare, ea probabil avea un iubit destul de gelos si prin acest fapt ea te-a blocat inainte pe Facebook iar acum ea începe sa isi trăiască viata cum isi doreste si te-a deblocat, eu zic sa astepti sa vezi daca iti accepta cererea, si daca da, poti începe o conversaţie cu ea dar sa nu pari prea,, obsedat " adica ii vorbesti simplu, ii poti cere sfaturi ( te faci si tu ca ai nevoie de ceva) caci cu siguranţa ii va placea sa te ajute, deci sa încerci sa o faci sa prindă incredere in tine, apoi sa o inviţi la un suc, caută sa ai mereu un subiect de discuţie cu ea, apoi seara încearcă sa o saruti daca se trage iti ceri scuze si spui ca nu sti ce te-a apucat iar daca se lasa norocul tau, dar asta trebuie sa faci dupa un timp deci nu direct din a doua zi multa bafta cu siguranţa o vei cuceri doar sa nu te lasi batut orice ar fi
Probabil te place.
Dar dupa ce ti-a facut eu unul nu as face primul pas, sau doar sa-l fac putin asa la misto, trebuie sa stii si cum sa-l faci, ca daca-l faci gresit o pierzi iar.
Probabil ii place de tine, de felul in care arăţi, de ce nu încerci sa vorbeşti cu ea? Poate despărţirea de fostul ei e un privilegiu bun in care poti actiona tu sa vorbeşti cu ea, sa va cunoaşteţi mai bine, daca chiar o placi acum ai ocazia sa lupti, lupta pentru ceea ce iti doreşti si nu o pierde multa baftă
Dar este o mică mare problemă și anume distanța dintre noi, de fapt asta nu ar putea fi o problemă atât de mare am putea să ne întâlnim într-un oraș din apropiere.problema mai mare este asta că m-am blocat pe Facebook, m-a deblocat cu o zi înainte să se despartă, i-am dat cerere din nou să mă adauge la prieteni dar nu mi-a acceptat cererea.cel puțin așa cred.ca nu am mai intrat cam de când i+-am dat cererea.Auzi când acceptă cererea primesc notificări ceva? Ce crezi că ar trebui să fac in situația asta de față?