| VaduvaSebastian a întrebat:

Salutare TPU, Am si eu o intrebare pe care sper ca ma puteti lamuri pentru cei care au mai multa experienta in capitotul "Abordare" Si "Seductie". Ce parere aveti de cei care abodreaza fete/femeie pe strada, necunoscute (in parcuri, pe strazi/strada) ca referinta "Arta seductiei si fara sens Tv". Vreau serozitate va rog, este normal?

9 răspunsuri:
| Gnomzy a răspuns:

Salutare!

Depinde de fete, poate unor fete le place să fie abordate random pe stradă, iar altele sunt mai introvertite și preferă altă metodă.
Personal aș recomanda ca acțiunea să se desfășoare cât mai spontan, ca să nu dai de înțeles intențiile și să pari tu persoana inocentă. laughing Sau dacă ești atras fizic de o fată, găsește o scuză ca să interacționezi cu ea.

Nu generalizez, însă depinde și de tine și ce intenții ai, dacă dorești să o cunoști, nu te grăbi și fă-o spontan.

În schimb, dacă dorești un one night stand, ai putea încerca să te duci direct la ele sau, în club, să te lipești de una.

| Violleta2022 a răspuns:

Mi se pare un lucru normal, atata vreme cat este politicos si cu bun simt.
Candva, cu multi ani in urma metoda asta era una din cele mai populare de agatat, fiindca nu existau telefoane mobile si nici internet.
Si daca a dat rezultate garantate la parintii, bunicii si strabunicii noastri, atunci este inca valabila si de succes si azi, desi altele sunt criteriile de selectie dupa care se uita fetele sau baietii din ziua de azi.

| OldSoul a răspuns:

Este interpretabil, nu este normal sa abordezi aleatoriu fete pe care le vezi pe strada. Insa poate fi normal sa abordezi anumite fete pe strada.
Nu stiu daca persoanele la care ai facut tu referire, au oferit aceasta informatie, insa, exista persoane cu, care realizezi instant o conexiune, o privire mai patrunzatoare, un zambet, o privire mai insistenta, priviri pe furis laughing Astea sunt niste indicii care ti-ar putea da de inteles ca ai putea avea un succes cu o abordare de acest gen, deci, in acesta situatie, da, au dreptate, e ok sa abordezi pe strada.
Dar totusi sa nu generalizam, iar daca cei ca "arta seductiei, fara sens tv" generalizeaza, ei bine, sa stii ca cel mai probabil o fac pentru ca ei vor sa demonstreze ceva, cu alte cuvinte, vor sa-ti demonstreze tie ca ai nevoie de serviciile lor.
Pana la urma, oricat de buni ar fi ei la abordare si seductie, la sfarsitul zilei, tot degeaba o faci daca nu scoti bani din asta laughing

Deci, daca vrei, putem spune ca-i poti urmarii cu atentie, dar nu cu naivitate laughing

| Cheo0S a răspuns:

Ar trebui sa ti ridice semne de intrebare numai modul cum se imbraca si canalele care le au.
La 60k urmaritori au foarte putine vizite. Canalele Lor sunt aproape moarte.
Ce parere sa am, niste cocalari de Bucuresti ce copiaza rahaturile din SUA.

| FOG92 a răspuns:

Fara Sens Tv e cel mai mare escroc, profita de naivii, saraci cu duhul neatractivi vai de ei cu coaching pe 4000 de ron, ii intinde pe jos in Piata la Unirii laughing) ii hipnotizeaza mai nou din ce am vazut in clipul de azi! este un marketing ascuns ce face el si doar anumiti sa le zic asa ''cursanti'' pot avea norocul ca din 20 de fete maxim 5 sa iasa cu ei >) daca arati deplorabil de un 5 eu iti zic sa iei gandul nu ai nicio sansa! el are unu in staff care l-a luat la poola in tabara si e sclavetele lui, tipul ala cu ochelarii si e SINGUR cu toata seductia acest ordinar imputit cu canalul lui

| FOG92 a răspuns:

Acum nu zice nimeni sa nu incerci, dar nu merge la oricine sa abordeze pzd pe strada asta e adevarul, daca tu vrei sa platesti pe niste cursuri basic de cum sa intri in conversatie cu una pe care le-ai putea scoate tu pe gura fara sa platesti e fix problema ta .....deci la baiatul ala Loren Loghin primeasca intotdeauna aspectul lui fizic in abordarile de pe strada in rest are niste conversatii puerile cu tipele care nu necesita 12 ani de studiat seductia cum se lauda el cu cartile lui mai bune decat bibliotecile de la Carturesti laughing) dar fara diacritice laughing) omul e penal da are lipici la prosti nu stiu cum dar ii merge

| FOG92 a răspuns (pentru Cheo0S):

3,826 views 5, 808 6, 168 asta spune totul despre cel care a adus seductia in Romania laughing) are un tupeu fantastic totusi creste pe spatele lui Faiar Silviu mai nou ca are in paralel si un canal de comedie dedicat lui

| Violleta2022 a răspuns:

Ai premiat un raspuns total aberant.
Inteaba-ti parintii si bunicii cum s-au gasit ei, la inceput, cum s-au imprietenit, pe vremea cand nu erau culburi si discoteci si raspunsul va veni: pe strada!
Asadar, este destul de normal sa agati o fata pe strada, dar nu ca un golan, ci cu respect, bun simt si comportment adecvat.