| serrrwtp a întrebat:

Salutare TPU am si eu oproblema foooarte mare cu iubita: povestea e asta

Neam cunoscut acum 7 luni printrun prieten si dupa o saptamana am fost impreuna, dar dupa vreo 4 luni am inceput sa ne certam din cauza unei foste prietene pentru ca ea ii credea pe prostii de la mine din clasa si ne-am despartit cateva saptamana dupa care ne-am impacat da na durat mai mult de 2 zile ca, iar sa desparit de mine si a fost cu altu vreo 2 saptamana.
Dupa care s-a despartit de el si acum suntem, iar impreuna, dar ne certam foarte des si nici o data nu vrea sa imi zica dc este suparata. Eu o iubesc foarte mult si ii zic cam in fiecare zi asta dar nu mai stiu cum s-o fac sa imi zica ce o apasa si mie imi vine sa mooor ca as face orice pentru ea de ex am intrebat-o odata daca ma mai iubeste si nu a vrut sa imi zica si nu stiu ce sa fac am nevoie de ajutoooor
P.s dau fundita

Răspuns Câştigător
| Dienuttza a răspuns:

Pai asta deja e o dovada ca ceva nu mai merge deloc intre voi! Daca tu zici ca o iubesti ea te avita nu'ti spune de ce e suparata. asta care ar trebui sa-ti spuna pentru ca faci parte din viata ei totusi si daca nu vrea sa-ti spuna daca te iubeste ceva o deranjeaza ori la tine ori la comportamentul tau! S-ar putea sa fie riscul sa nu te mai placa sau doar vrea sa fie in unele momente si singura! Se poate sa nu'i fi dat atat de multa importanta cat a avut nevoie la inceput de la tine acum eu nu stiu cu ce te pot ajuta dar incearca sa vorbesti cu ea! Daca va'ti despartit de multe ori si ea a fost dupa putin timp cu altu nu e prea bine! Intreab-o daca mai are rost sa fiti impreuna dupa toate astea sau diferite lucruri care sa-ti demonstreze lucrurile de care ai nevoie

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Las-o in truda ei, nu merita sa-ti pierzi timpul si sanatatea cu ea. Ti-o dovedit indejuns cat de mult tine la tine, cata incredere are in tine, ca sa mai faci multi purici pe langa ea.

| alinakiss a răspuns:

Incearaca sa ii aratii mai mult cat o iubestii si cat tii la ea...prin gesturii si vorbe, fapte... sper ca totul sa fie bine intre voi si sa aiba povestea un final fericit.

| strictsecret01 a răspuns:

Nu te lasa asa usor si eu sunt fata j in relatia mea s-au intamplat cheste dea.stea dar nu am pus punct eu cred ca ea te iubeste de obicei fetele iubesc mult mai mult eu cred ca te iubeste sper sa-ti fi fost de ajutor..asculta-ma stiu ce zic

| ioana1122334455 a răspuns:

Pai.......incearca sa o scoti in oras, sa fii romantic, iar daca nu merge, inseamna k nu e ea fata potrivita

| Roxelu a răspuns:

Buna. e foarte complicata relatia ta. dar stii eu una cred ca ea nu te mai iubeste si sta cu tine din mila. pur si simplu.