| thunder11 a întrebat:

Salutare TPU, cand am avut 4 ani am primit niste lovituri in zona genitala de mai multe ori si s-a umflat si era rosu, iar dupa aia am fost la spital si am avut o operatie la tendonul drept iar astazi la varsta de 14 ani am avut niste probleme despre ejaculare, alea, alea iar am intrebat-o pe mama cum s-a numit operatia iar ea a zis scoaterea tendonului spermatozoid, are legatura cu problemele mele sau cu ce ma afecteaza? Adica eu am ceva lichid transparent si lipicios pe penis dar na nu stiu sigur

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce are tendonul de la picior cu puta si ejacularea? laughing

Spala-ti cuculetul cu apa si sapun cand ai asemenea ejaculari si schimba chilotul.

| thunder11 explică (pentru Violleta2022):

Scuze nu am vrut sa scriu tendon am vrut sa scriu testicul doar ca m-am incurcat putin

Răspuns utilizator avertizat
| thunder11 explică (pentru Goete):

Pai ba frate in primul rand de ce sa razi si in al doilea rand eu nu stiu nimic despre operatia care am avut o asa a zis mama de unde sa stiu poate sa incurcat sau a gresit nu inteleg ce e asa amuzant da in fine

Pai si ce vina am eu ca asa a zis ea? si eu mi-am pus un semn de intrebare la inceput ca nu exista asa ceva, esti glumet rau de tot tu din cate vad

Pai da