Fara dovezi nu e bine sa iti dai cu presupusul. Crezi, dar nu stii sigur. Cel mai ok eu cred ca ar fi sa faci un plan ca sa zicem asa alaturi de prietenul tau si sa va puneti de acord ca el sa se dea la ea sa ii spuna ca o place, sa o intrebe daca il place sau sa o intrebe daca vrea sa fie cu el impreuna. Bineinteles ca ar trebui sa isi joace bine rolul astfel incat sa nu para doar un teatru, o minciuna.
Nu prea ai ce face. Nu poti controla sentimentele altcuiva. Oricum mai devreme sau mai tarziu va veti desparti. Pune-i-o acum cat mai mult si cat mai bine ca sa nu te uite toata viata ei.
Păi si ala are iubită, plus ca parcă ma pun eu într-o postură proastă sa fac asta
E un plan destul de prost, sincer. Daca ea nu il place, atunci va veni la cel care a postat si ii va spune de ceea ce s-a intamplat. Cand ii va vedea ca inca vorbesc si sunt prieteni desi ea i-a spus, isi va da seama ca e aranjat si atunci o sa spuna ca cel ce a postat nu are incredere in ea, de aici stiti voi. Pe scurt, nu o face.
Chiar te pui. Uita-te mai sus, i-am explicat Victoriei de ce se inseala.
Faci in asa fel încât să rămână singuri ei doi si tu să fii acolo să-i vezi ori sa ai pe cineva de încredere acolo care să-i filmeze sau să-i vadă si in funcție de cum reacționează poti să iei o decizie.
Tu crezi ca suntem in filme, cum sa organizez eu asemenea scenariu.
Nu fiti cretini.
Bai baiatule, cand iesiti in grupa voastra, sau doar cu ei doi, prietena ta cum reactioneaza?
E mai rece fata de tine?
Se baga in seama cu el?
Uimitor cate chestii poti sa rezolvi prin doua intrebari, asa-i?
Gandeste-te logic, daca ei ii place de tipul respectiv, pe tine te pune pe locul doi, automat, asa reactioneaza creierul.
Daca nu e mai rece fata de tine, si nu prea ii da importanta, nu vad unde e problema?
Vorbeste cu respectivul pe wpp, messenger etc? Daca da, o rogi frumos sa termine ca nu-ti convine, te simti pus de o parte.
Vezi cum reactioneaza.
Apăi dacă nici la o petrecere nu poti sa te duci cu amândoi si la un moment dat te faci ca ai o treaba ceva si pleci si stai mai pitit asa si îi observi iti meriti soarta bai nene. Gagica te poate insela lejer si tu habar n-ai sa reacționezi. Si tu crezi ca asta e scenariu de film... Baftă
Uite ce...Iti vorbeste un om cu experienta de viata, nu un adolescent de 16 ani.
Nu se intampla nimic intre ei...Ea probabil doar il admira, ca prieten al tau.Fiind iubita ta, ce iti apartine tie, ii apartine si ei(si invers). Inclusiv prietenii.
Si eu am un prieten foarte bun.Suntem si colegi de serviciu.Din cand in cand, mai vine pe la noi.Mereu el si cu sotia mea au ras, au glumit si au povestit fel de fel de chestii.La fel si eu, cu sotia lui.E normal.Suntem prieteni, nu insemna ca daca unul a ras la o gluma, il si place pe individ.
Inca nu te certa cu ei. Si eu am avut o relatie de genul: iubitul meu placea pe alta. Nu reactiona, asteapta sa ai dovezi clare, insa exista posibilitatea, chair daca ai dovezile, ei sa nege si totusi ei sa fie crezuti. Pana si pana la urma, intr-o zi vei afla afevarul si... poate e unul bun. Succes!
Întreab-o dacă îi place de el.Și dacă da, acceptă adevărul.Nu poți fi fericit niciodată cu o persoană care iubește pe altcineva.E pentru binele tău
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: