| vallydboy a întrebat:

Salutare, TPU de curând am facut dragoste cu prietena mea si am o nelămurire mare nu stiu dacă mi-o puteți explica sau ma ajuta cu niste sfaturi sau idei! Prietena mea a zis că nu face dragoste cu mine pana nu implineste frms varsta de 18 ani a mai trecut ceva vreme și a mai trecut aproximativ o saptamana si am facut si dragoste, cand m-am culcat cu ea ea era in noapte respectivă in pozitia ghemuit pe o parte cu spatele la mine, na atunci n-a curs nimic sange si nici penisul nu-l aveam de sange. Și dimineața cand s-a trezit, s-a dus la bucatarie si i-a curs niste pete de sange a pus si servetelul s-a sters si dupa gata! Mentionez ca ea imi spunea ca trebuie sa-i vină ciclu si a mai durat vreo 3 zile chiar 4 pana i-a venit! Va rog frumos daca vrei sa trageti concluzia am pus aceastea intrebare deoarece ca o iubesc mult si pentru faptul ca -m-a mintit dupa ce am facut dragoste! Multumesc anticipat

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sangerarea pe care o descrii este absolut caracteristica pentru dezvirginare: 1-2 picaturi care nu raman pe penis ci pateaza cearsaful sau un servetel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tu esti ignorant si nu ai nicio cunostinta de anatonia corpului uman nu inseamna ca te a mintit

| claaau a răspuns:

Din ce am inteles eu el vrea sa spuna ca daca fata mai era virgina in momentul in care s-a culcat cu el, acum e discutabil pentru ca nu tuturor fetelor au sangerari la dezvriginare, asta depinde de elasticitatea himenului si de cat de uda era in momentul penetrarii, cum poti sa-ti dai seama? pai data viitoare cand o faceti trebuie sa intre greu si sa o doara.

| mihai69 a răspuns:

De unde știi că te-a mințit?!?
Dar asta nu e chiar important - problema e alta: care e de fapt întrebarea, că eu nu văd niciuna?

| minrest a răspuns:

Cum te-a mintit, mai primitivule? Vroiai sa curga sange ca din porc, sa te simti viril? Eu inteleg ca esti incult, dar intrebarea se pune, nu se deduce de cei ce vor sa raspunda. Oricum, fata ti-a dat ceva valoros, pe care nu il meriti.

| Alcyon a răspuns:

Si tu ce credeai, c-o să curga o galeata de sange, ca-n filmele horror. lol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si totusi, nu ar fi amuzant ca ea chiar sa te fi mintit si totusi toata lumea sa te certe tot pe tine? Ca unele dintre mintile luminate de mai sus se pare ca uita ca lumea mai si minte. Si singurul om care poate minti mai mult si mai dezinvolt decat o femeie poate fi doar o alta femeie... Asta nu inseamna ca te-a mintit, evident.

| MonixKiller a răspuns:

Intrebarea se pune si nu se deduce. Iar fata nu te a mințit, nu e vina ei ca tu nu te pricepi la anatomie.