| xKmKzExKAmiKAzEx a întrebat:

SALUTARE TPU
Deci sa incep asa: Mie imi place foarte mult de o fata si am aflat ca si ei ii place de mine... Sa va spun povestea... TOtUl a inceput in vara lui 2010 cand am inceput sa vorbim tot mai des pe mess 2 luni. Dupa aceea nu am mai vorbit pana in iarna anului 2010, dupa care am inceput iar sa vorbim[ea dand semne ca ii place foarte mult de mine], totul pana acum o saptamna cand ca si in vara nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine. Chiar de ieri iar am inceput sa vorbim spunand ca ea chiar ma iubeste. IAR EU NU STIU CE SA FA C SA II DAU A 3-a sansa?[ mie chiar imi place de ea; x ]

Răspuns Câştigător
| tpuareproblemetehnice a răspuns:

A 3 sansaaaa? fi serios... e deja prea mult

10 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Tu nu ai avut nici o relatie cu aceasta fata. Ati vorbit doar.pe mess. Aceasta nu e o prietenie in adevaratul sens al cuvantului. Tinerii isi omoara timpul si-si dau frau imaginatiei pe mess, dar acest lucru nu inseamna decat "pierdere de timp". Acea fata, te-a vazut ca esti lipsit de experienta, a cautat sa vorbeasca si cu alti baieti, dar probabil ca acum, te-a ales pe tine. Deci, nu este vorba sa-i mai acorzi o sansa, ci e vorba ca mai intai trebuie sa deveniti prieteni. Poti s-o intrebi direct, si chiar s-o "atentionezi" ca nu mai vrei sa pierzi timpul pe net, ca vrei sa-ti fie prietena adevarata.

| Romancutza a răspuns:

Nu crezi ca ii oferi cam multe sanse? O persoana merita a 2-a sansa dar la a 3-lea eu nu cred ca ar mai merita.

Este mai mult ca posibil sa faca aceeasi chestie si a 3, 4, 5-a oara. Ea vazand ca tu inca mai tii la ea si ca ii oferi multe sanse, va face cea vrea cu tine.Eu ti-as recomanda sa fii mai precaut, nu fii asa naiv cu ea.

| xKmKzExKAmiKAzEx explică:

P. S. :deci vreau sa adaug ca in acel tp in care nu vorbea cu mine nu a fost cu nimeni[stiu asta pentru ca am cateva bune prietene care o cunosc si mi-au spus asta in plus au gasit in telefonul ei o gramada de poze cu mine(nu i le-am dat eu) practic ea s`a intors la mine iar acum ultima data chiar nu am mai vr sa vb cu ea si devenea geloasa auzind ca vreau sa`mi fac alta prietena straight face. Ne cunoastem din generala dar acum eu sunt la liceu iar ea nu[ e cu 2 clase mai mici ca mine dar cu o jumate de an mai mica la varsta] Cum am mai zis cand aude ca vreau sa`mi fac prietena devine geloasa pune tot felul de status trm mesaje. Nuj ce sa fac:S ar urma sa ne intalnim peste 1 saptamana. deoarece ea e dimineata si eu dupa masa[nu prea avem cand] straight face. Mai astept raspunsuri big grin

Ms tuturor pentru idei. a trebuie sa aleg decat o persoana. scuze MS INCA ODATA :X

Pai elisa ce sa fac... acum e suparataa pe mine ca nu`i mai dau a 3-a sansa si acum incerc sa fiu cu alta fata din liceu. uite daca ma poti ajuta da`mi un sfat aici[nu numai uh] :D http://www.tpu.ro/......tena-acum/

| Elisaaaaa a răspuns:

Eu iti recomand sa ai grija, sa nu te considere roata de rezerva, si sa vorbeasca cu tine numai cand e singuricahappy. trebuie sa o cunosti foarte bine, satsi dai seama ce fel de persoana e.batting eyelashes

| Elisaaaaa a răspuns:

Atunci. parerea mea este ca te place.batting eyelashes. si eu am avut o perioada asemanatoarehappy si poate ca pauzele acelea au fost de gandire. poate nu stia cum sa te abordeze, tsinand cont ca esti mai mare.happy. eu zic sa incercatsi, incercarea moarte n-are.happy. cine stie. love struck. daca e iubire din partea amandurora. e perfect! restul sunt detalii.love struck

| Elisaaaaa a răspuns:

Nu ai pentru ce.batting eyelashes. bafta multa!smug. si sa ne spui si noua ce ai facut smuglove struck.

| tavy_7886 a răspuns:

Cel mai bine e sa faci ce iti spune inima.am inteles ca iti place foarte mult de ea din spusele tale.parerea mea este sa ii dai a treia sansa dar sa vezi cum se comporta. daca nu iti place cum se manifesta atunci ca sa iti mai ramana si tie putina "demnitate" despartiti-va sau daca nu ai d gand sa fi cu ea sa nu mai vorbesti cu ea.[asa cum a facut ea] /...mult noroc. sper sa iasa ce e mai buna :*:* tavy >big grin

| iustii21 a răspuns:

NU conteaza. Daca ei ii palce de tine.de ce nu a mai vrut sa vorbeasca cu tine acele perioade de timp? Nu crezi ca e cam suspect? Incearca sa ii bati apropoul, sa o intrebi de ce. Funda?batting eyelashes