Daca tu esti asa de ocupat, iti recomand sa te axezi mai mult pe activitatile extrascolare: nu de alta, dar pentru ati face o iubita iti trebuie si timp, si ceva bani, iar atunci cand crezi ca ai reusit, te lasa cu buza umflata. Si uite asa ratezi si iubita, si actiunile tale extrascolare. Dar asa, in paranteza fie spus, nu ne-ai spus daca crezi ca ea ar fi interesata de un baiat asa fain, ca si tine sau este numai o dorinta de-a ta.
Nu prea stiu de cine este ea interesata eu as vrea sa fiu cu ea eu acum sunt ocupat cu balul bobociilor dar ce sa fac cum sa fac sa o combin nu prea stiu ca inca nu am avut o iubita si de asta
Cel mai simplu fa-ti o zi libera si ramai cu ea o jumatate de ora dupa scoasa si saruta-o daca va accepta te va sarauta daca nu iti va da maxim o palma dar nu ai nimic de pierdut
Iti sugerez ca inainte sa o saruti sa vezi intai daca are prieten...in caz ca nu vrei sa inveti Matrix.
De parca numa matriz ar trebui sa invat )) si wresling si filme cu spital daca e unu mai solid )
Mutubal întreabă: