| AndreiRadu00 a întrebat:

Salutare TPU eu am o dilema mai nasoala pentru mine pai am 15 ani si am o fata care imi place dar eu nu am mai avut pana acum o iubita si nu stiu cum sa procedez fata aceea e in clasa cu mine si mai vorbim cate odata. Deci sa va spun cate ceva fespre ce se intampla ea nu sta in clasa in pauze si nu am timp sa stau cu ea dupa ore deoarece am activitati extrascolare chestia e ca eu nu stiu cum sa o fac sa fie iubita mea pentru ca nu am mai avut pana acum o iubita va rog daca aveti niste solutii la dilema mea le astept aici si va multumesc frumos

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca tu esti asa de ocupat, iti recomand sa te axezi mai mult pe activitatile extrascolare: nu de alta, dar pentru ati face o iubita iti trebuie si timp, si ceva bani, iar atunci cand crezi ca ai reusit, te lasa cu buza umflata. Si uite asa ratezi si iubita, si actiunile tale extrascolare. Dar asa, in paranteza fie spus, nu ne-ai spus daca crezi ca ea ar fi interesata de un baiat asa fain, ca si tine sau este numai o dorinta de-a ta.

| AndreiRadu00 explică:

Nu prea stiu de cine este ea interesata eu as vrea sa fiu cu ea eu acum sunt ocupat cu balul bobociilor dar ce sa fac cum sa fac sa o combin nu prea stiu ca inca nu am avut o iubita si de asta

| SergiuKamikaze a răspuns (pentru AndreiRadu00):

Cel mai simplu fa-ti o zi libera si ramai cu ea o jumatate de ora dupa scoasa si saruta-o daca va accepta te va sarauta daca nu iti va da maxim o palma dar nu ai nimic de pierdut

| LastyDJ a răspuns (pentru SergiuKamikaze):

Iti sugerez ca inainte sa o saruti sa vezi intai daca are prieten...in caz ca nu vrei sa inveti Matrix.

| AndreiRadu00 explică:

De parca numa matriz ar trebui sa invat laughing)) si wresling si filme cu spital daca e unu mai solid laughing)