anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi place de o fata și vreau să îi spun ceea ce simt pentru ea. Să îi spun direct ceea ce simt pentru ea sau să o invit undeva iar când plecăm să îi spun ce simt?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Iesi cu ea prima data, macar asa iti dai seama daca e interesata de tine si nu-i marturisesti daca esti nesigur.

| iRina73 a răspuns:

Daca o inviti undeva se va prinde ca simti ceva pentru ea, o persoana invita alta persoana in oras tocmai din motivul asta, ca simte ceva pentru respectiva persoana, asa ca, daca vrei sa fii ceva mai direct, spune-i in fata, dar alegeti atent cuvintele..sa nu o sperii sau sa o faci sa intelegea ca ai atat de multe sentimente pentru ea incat vreti sa fiti neaparat impreuna, in schimb, daca vrei sa fii mai subtil, invit-o in oras, si nu va trebui sa ii spui "te plac, pentru ca, daca nu ai placea-o nu ai mai fi invitat-o, e logic happy si la intalnire adu-i niste flori, afla care sunt florile ei preferate, sau niste trandafiri albi/rosii. Succes!winking

| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa o inviti la o plimbare in doi si in cazul in care va accepta vei avea suficient timp sa-ti exprimi pe-ndelete toate sentimentele si simtirile ce le nutresti fata de ea.Succes.

| AnimeFan0905 a răspuns (pentru iRina73):

Ea sta intr-un sat vecin și de-asta nu cred ca ar putea veni cu mine la restaurant. Cred ca și ea mă place pentru ca zâmbește mereu când ne vedem, așa ca vreau să îi spun ca o plac după terminarea orelor ca să fim doar noi doi, insa nu știu cum să îi spun ca o plac. Mă poți ajuta?

| AlexMilea2000 a răspuns:

Daca iti place de o persoana, cea mai frumoasa /eleganta varianta de a-i spune asta e prin gesturi subtile.Cand vrei sa formezi o relatie intre voi....trebuie sa fii sigur ca si ea simte exact ce simti si tu.In momentul in care crezi ca ai cladit o relatie apropiata intre voi, dar ceva mai mult decat prietenie, atunci abordeaz-o cu invitatul in oras.Parerea mea e ca nu ar fi frumos sa mergi si sa ii spui direct...gandeste doar..cum ar suna?: salut, imi place de tine, vrei sa fim impreuna? Mie imi suna a asa ceva..gandeste -te ca nu poti sa faci asta pentru ca ea poate nu simte ceva pentru tine si o sa te refuze categoric.totusi,e alegerea ta.Succes!

| AnonimFaraNume8 a răspuns:

Nu e nevoie sa ii spui ca o iubesti.Fa sa simta ca o iubesti, nu fii timid, ea va crede ca nu o placi si te va parasi..Zambeste,fa-i complimente dupa ce vezi ca treaba merge bine o inviti in oras,cel mai sigur la un suc pentru ca la prima intalnire o sa vorbiti mai mult, o sa va cunoasteti mai bine, si nu poti face asta cu mancarea in gura, nu. Dupa ce beti un suc si mai vorbiti poti sa ii spui sentimentele fata de ea.(Vezi sa ai grija unde ii spui sentimentele, ca nu cred ca un loc public ar fi cel mai bun loc) Sper ca te-am ajutat. Funda?