Prietene,ma doare fix in pl ce consideri tu despre parerea mea, eu doar am zis si mai zic incaodata faptul ca si taranii sunt ca si oraseni, ca nu ii suporti tu sau alti e strict problema voastra!
Buna! Pai nu ai nevoie de bani ca sa arati bine! İn primul rand trebuie sa faci mult sport! Fa 4 serii a cate 20 de abdomene! Poti sa faci si flotari tot 4 serii a cate 20.
Poti sa mananci orice in afara de dulciuri, paste fainoase. Sa mananci mai multe legume si fructe!
Sa stii ca nu e o rusine ca stai la tara si nu iti permiti anumite lucruri! Ce ti-am scris mai sus sa faci, nu costa bani... Multa bafta si sper ca te-am putut ajuta!
La 13 ani la liceu? In fine. Taranii vor sa arate si ei bine dar degeaba ca tot se vede omu de la tara.
Poi si daca el e de la tara, care e problema pana la urma? Tot om e si el ca si restul.
De ce nu ai cautat tu mai intai la sectiunea Sanatate?
Sunt deja tone de posturi acolo pe tema asta.
Succes!
In principal totul in cazul asta se face din dieta, pentru aspect. Daca vrei si forta atunci da exercitii intense.
Bafta!
Uite ca eu nu suport oamenii de la tara. Poti sa comentezi si tu si oricine vrea eu am mai spus si in alte comentarii spun omului in fata ce am de spus nu pe la spate.Parerea ta e 0 pentru mine asa ca nu trebuie sa te obosesti sa mai scrii.
Exact, sunt de acord cu tine, ce daca ii de la tara, si eu sunt si pentru asta am intalnit multi ciobani de oras prosti si analfabeti ce put ca naiba (am crescut partial la oras)...
Ai inteles gresit ) am bani am casa am vila am baie nu ma crede tu asa sarac
Sorry,nu te cred sarac! Am dedus asta din ..nu imi permit sa mananc pui in fiecare zi... İmi cer scuze, daca m-ai inteles gresit. Sorry
Anonima17191 întreabă: