| LordCristobal a întrebat:

Salutare TPU!
O viata sexuala mai diversa in timpul tineretii poate duce la o casnicie mai fericita in viitor?
Adica daca unul din parteneri a avut mai multe aventuri sexuale in primii ani tineretii oarecum nu ar mai fi tentat sa fie infidel intr-o casnicie, nu-i asa?

Răspuns Câştigător
| CtinMarian a răspuns:

Parerea mea e ca: Chiar daca unul din voi a avut o viata mult mai activa sexual in antecedente nu ar trebuie sa fie o problema daca voi va intelegeti si va iubiti/respectati aveti incredere reciproc.
Acum daca tu esti persoana in cauza cu active multe in "tinerete" mediteaza, contempleaza, daca iubesti si exista acea "chimie a dragostei" intre TU si EA si daca doresti sa-ti fie aleasa sau jumatatea ta pe vecie, daca simti acel "vibe" este foarte bine esti pe drumul ce l bun.
Este valabil si pentru ea aceleasi lucruri de mai sus...

Asa ca nu cred ca ar fi "acea tentatie de a fi infidel/a" insa viata asta si ispitele sunt peste tot depinde de voi si cat de corecti sunteti!

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu este o regula, am exemple de casatorii esuate din ambele tabere.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Casnicia inseamna moartea pasiunii sexuale. odata insurat spui ADIO vietii picante din pat. Nu ma mir de ce colegii mei de birou insurati iau antidepresive

| ANDUKUTZZA a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Se căsătoresc cu cine nu trebuie laughing Căsătoria nu ar trebui să reducă sexul, sau fanteziile. O femeie trebuie să știe să și seducă bărbatul și să l excite chiar și în căsătorie, iar un bărbat să nu spună mereu că e obosit. Omoară cheful femeilor rolling on the floor)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Nu, nu-i nici așa și nici așa.

| dullcat a răspuns:

Nu este o regula sa fie asa neaparat. Altii se obisnuiesc cu aceasta distractie din punct de vedere sexual si nu mai sunt capabili pentru/ nu mai vor casnicie.

| anonim3247 a răspuns:

Nu este așa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o regula. Depinde de la caz la caz. Poate ca a avut mai multi parteneri in tinerete dar exista si posibilitatea ca atunci cand isi gaseste asa-zisul suflet pereche, sa vrea sa se aseze la casa lui si sa fie fidel.