Parerea mea e ca: Chiar daca unul din voi a avut o viata mult mai activa sexual in antecedente nu ar trebuie sa fie o problema daca voi va intelegeti si va iubiti/respectati aveti incredere reciproc.
Acum daca tu esti persoana in cauza cu active multe in "tinerete" mediteaza, contempleaza, daca iubesti si exista acea "chimie a dragostei" intre TU si EA si daca doresti sa-ti fie aleasa sau jumatatea ta pe vecie, daca simti acel "vibe" este foarte bine esti pe drumul ce l bun.
Este valabil si pentru ea aceleasi lucruri de mai sus...
Asa ca nu cred ca ar fi "acea tentatie de a fi infidel/a" insa viata asta si ispitele sunt peste tot depinde de voi si cat de corecti sunteti!
Casnicia inseamna moartea pasiunii sexuale. odata insurat spui ADIO vietii picante din pat. Nu ma mir de ce colegii mei de birou insurati iau antidepresive
Nu este o regula sa fie asa neaparat. Altii se obisnuiesc cu aceasta distractie din punct de vedere sexual si nu mai sunt capabili pentru/ nu mai vor casnicie.
Se căsătoresc cu cine nu trebuie Căsătoria nu ar trebui să reducă sexul, sau fanteziile. O femeie trebuie să știe să și seducă bărbatul și să l excite chiar și în căsătorie, iar un bărbat să nu spună mereu că e obosit. Omoară cheful femeilor )