anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plang atat de mult si ma gandesc mereu. De ce marea majoritate a fetelor sunt curve? De ce nu pot sta intr-o relatie fara sa vorbeasca cu alti baieti? Am avut atata incredere in fete, am incercat sa le inteleg, le-am zis ca eu cand iubesc, iubesc cu toata inima, port dragoste adevarata, este peste puterea mea de intelegere.Pana si in cea mai pura fata, de la care nu ma asteptam sa faca lucruri de genul, am gasit in ea o mica curva.Regret amarnic, am impresia ca iubirea nu mai este ceva adevarat, ci doar de fatada.De ce asa? As vrea sa imi gasesc fata care sa tina la mine si eu la ea, pentru tot restul vietii, cu pretul vietii, ca nimic sa nu ne desparta.Dar parca asa ceva este imposibil...off.Si acum am mahnit sufletul.Astept sfaturi si dau funda din inima!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In ziua de astazi nu mai este iubire adevarata. Majoritatea se plictisesc dupa cateva zile, luni etc. Tu continua sa ramai la fel negresit intr-o zi o sa gasesti o fata sa-ti semene tie. Dar nu stiu daca o sa tina sau nu toata viata asta depinde de amandoi dar mai mult de ea din ce spui. Nu mai plange multi suntem in situatia si cautam rezolvari. Intr-o relatie cea mai mare greseala este sa pui suflet in ziua de astazi cu cat pui mai mult cu atat o sa-ti dispara o parte din suflet daca pleaca. Ai incredere in tine. Mult succes

19 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca doar vorbeste cu alti baieti, nu vad care e problema? Nu cumva esti tu gelos?

| SG1995 a răspuns:

Uite care e faza am inteles-o chestie cu cat esti mai disperat cu atat o tipa o sa fereasca tine, asta e doar una dintre probleme.
A doua ar fi ca depinde unde cauti si ce cauti, pentru ca nu cauti diamante in groapa de gunoi, nu zic or fi si acolo, dar alea sunt chiar rare. Iar a treia ar fi in ce sens au vorbit tipele cu care ai avut relatii cu alti tipi? Nu de alta dar s-ar putea ca si latine sa fie o problema sa fii mult prea posesiv, asta sau chiar ai avut un ghinion dat naibi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SG1995):

Si ce ar trebui sa fac in acest sens? Sincer sa fiu eu sunt putin gelos, dar nici chiar asa, adica accept sa vorbeasca cu un baiat, dar nu asa mereu sau in fiecare zii.Ar trebui sa nu ii mai dau asa mare importanta, sa nu mai vorbesc cu ea o zii si mai apoi sa vad ce imi zice ziua urmatoare, daca i.a fost dor de mine, sau ceva de genul? Doamne ce complexe pot fii fetele astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti tu prea gelos. nu e nimic rau sa vorbeasca cu altul atata timp cat nu ii trimite poze cu ea goala sau chestii de genul. oamenii sunt fiinte sociabile, nu mute ca tine.

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu man, in cazul incare ea vorbeste cu unalt tip ecazul sa iei atitudine ii spui direct:
"Draga tu mai simti ceva pentru mine? Daca da, care e problema cu relatia noastra pare cavorbesti mai mult cu x decat cu mine.
Daca eu nu te fac fericit, si pe deasupra si eu sufar e cazul sa spunem bye."
Trebuie clarificate lucruriile de genul, bine nu chiar in tonul asta, dar trebuie ca sa stie ce vrea, te vrea o ba? Daca nu te vrea asta e, te concentrezi pe bine safi cat mai bun, si nu pune rau la suflet, in viata o sa dai peste mult ratat, si tu o sa provoci acel rahat, dar tine capul sus si pastreaza-ti speranta toti suntem oameni.

| immaBeast a răspuns:

Nu prea ai inteles tu ce inseamna o relatie, ce inseamna sa fii om, sa ai nevoie de socializare, ce inseamna " dragostea " ...nu zic ca e o nenorocire, totul tine de educatie, si la noi...nu prea exista educatia aia care te pregateste pentru viata, pentru a intelege lucrurile in adevaratul sens al cuvantului.
As scrie randuri intregi la " intrebarea " asta...sunt atatea de spus, atatea lucruri pe care nu le intelegi ( asa se pare din ce ai scris tu aici. ).
Ideea este ca trebuie sa gandesti mai diferit.
Dragoste nu inseamna ca iti faci o relatie cu o fata, si din momentul ala TREBUIE sa socializeze doar cu tine, sa stea inchisa in casa si sa nu mai vorbeasca cu nimeni, dragoste nu inseamna sa ramai cu cineva pentru tot restul vietii.
Probabil esti mai tanar, daca ai sub 18 ani este ok, ai sa vezi altfel lucrurile de la 20, 25 de ani incolo.

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

De acelasi autor:

https://www.tpu.ro/......re-si-vin/

https://www.tpu.ro/......proape-un/

Ale naibii fete, cum nu apreciaza ele barbatul...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Aa, imi cer scuze atunci pentru raspunsul mai nefolositor pentru el...

anonim_4396

Comoara de baiat, ce sa zic rolling on the floor

| Necunoscut112 a răspuns:

În felul ăsta, chiar nu o să te iubească nimeni pe bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru sfat! Choar m-a ajutat enorm.Te respect mult.

anonim_4396

Bun.Si care este problema? Chiar a fost prima mea intalnire cu ea si nu stiam ce sa fac, de asta am glumit in legatura cu alcoolul.Chiar nu stiam ce sa fac.Ce incerci tu sa demonstrezi prin asta? Atunci am zis si eu asa, ca eram intr-o situatie dificilă.

Răspuns utilizator avertizat
| cyupaku a răspuns:

Toate fetele sunt asa cum ai zis deoarece si baietii sunt la fel si poate mai mult

| PersonajFictiv a răspuns:

" Sentimentalul " sa inteleg ca aici joci un rol, ala de sentimental? ( aici pe site ).

Ele cauta diverse lucruri ce nu le gasesc la tine la alti baieti, sau daca nu, doar le place atentia din mai multe locuri, se plictisesc repede si au nevoie de ceva nou ca se le alunge plictiseala.Nu inseamna neaparat ca ai tu o problema, ci ele nu stiu ce vor sau vor prea multe si nu stiu inca ce sa faca, asa ca, sunt spontane, fac ce simt si nu se gandesc la consecinte.

In orice femeie sta ascunsa o curva.Ai auzit de dualitate? O persoana poate sa fie si buna si rea, depinde.Era o poveste cu doi lupi, unul alb si unul negru, pe scurt, la intrebarea " daca s-ar bate cei doi lupi, cine ar castiga? " raspunsul a fost " lupul pe care il hranesc mai mult".
Deci, cauta-ti o fata care alege sa fie loiala pentru ca vrea la randul tau sa fi si tu loial.Una care e genul tau si are aceleasi planuri si perspective ca tine.
Multa bafta.

| Alinuța345 a răspuns:

Exista multe fete care nu sunt curve, nici eu nu sunt de acord cu chestiile astea si sunt fata...si eu pun la fel de mult suflet dar mai toti baietii cu care am fost au fost "curvari" sa zic asa...

| Violleta2022 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care marea majoritate a barbatilor sunt curvari!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alinuța345):

Off te inteleg prea bine.Din toate astea eu am inteles ca indiferent cum sunt ceilalti, tu trebuie sa fii acelasi.Sa iubesti pe cel ce e langa tine si sa nu il inseli cu nimic.Te pup.