| LordCristobal a întrebat:

Salutare TPU!
Săptămâna trecută am ieșit cu un prieten la bere și cum stăteam noi la o bere mi-a plăcut de o chelneriță.
Ei bine după o oră de conversație cu prietenul meu am hotărât că trebuie să fac pasul cel mare fiind la prima tentativa de a agata o fata.
Am așteptat ca domnișoara respectiva sa își termine treaba la o masă și am oprit-o să stau de vorbă cu ea.
I-am spus că e o fata foarte frumoasa și că mi-ar placea sa stau la un suc cu ea și i-am cerut și Instagramul. Fata a părut surprinsă și mi-a zâmbit.
Apoi a zis nu și nici eu nu am mai insistat.
Am mai multe întrebări:
Am procedat bine când am abordat fata? Sau trebuia să folosesc o replică de agatat?
Când o fata zice nu exista posibilitatea că fata respectiva sa aștepte să insiști mai mult?

Răspuns Câştigător
| Nyarlathotep a răspuns:

Replicile de agatat te fac penibil si ai cele mai multe sanse sa nu functioneze. E bine cum ai procedat, gaseste in mod spontan, pe moment ce vrei sa-i spui unei tipe cu care intri in discutie si atata tot.
Devreme ce a spus nu, ai procedat de asemenea bine ca nu ai insistat. Insistenta ar fi cauzat eventual sa accepte in final sa iti bea sucul si ce mai erai tu dispus sa-i oferi ca sa te placa, apoi sa te friendzone-uiasca. Cand o femeie iti spune si cel mai mic "NU", sau este indecisa la o simpla invitatie la suc ala este indicatorul perfect care ar trebui sa-ti spuna ca tipa pur si simplu nu te are in categoria "barbati hot". Iar daca nu esti acel barbat hot, te va folosi pe alte cai: financiar(sucuri, mancat in oras la discretie, etc), emotional(iti face in ciuda povestindu-ti la telefon cu orele ce a facut ea cu altii in pat, mai putin cu tine). Daca era atrasa de tine, ti-ar fi oferit un DA categoric si un zambet necontrolat pe fata, la invitatia ta in oras. Chiar daca avea prieten acasa, femeile pot abandona notiunea de fidelitate daca dau de acel barbat care le starneste imaginatia. Pur si simplu nu ai fost si nu esti acel barbat care sa-i apese butoanele mintii in asa maniera incat sa creada ca obtine ceva in plus iesind cu tine in oras, decat ce are / ce primeste deja de la altul, sau altii.

Nu ai procedat bine ca i-ai spus ca o vezi ca o fata foarte frumoasa. Deja ai gadilat-o sub coada, i-ai alimentat orgoliul, i-ai ridicat stima de sine si ce rost mai avea in momentul ala sa mai iasa cu tine in oras. I-ai oferit pe tava din start ce cauta de la tine: atentie si validare. I-ai oferit atentie ca ai fost dispus sa o abordezi, ca ai vazut-o suficient de atractiva incat sa risti acel refuz si spunandu-i nu doar ca e frumoasa, ci "FOARTE FRUMOASA", deja i-ai oferit pe tava tot ce cauta de la tine.

Nu zic ca, complimentele tale au fost factorul decisiv pentru refuzul ei, dar au contribuit si ele intr-o masura. Cand o femeie spune si cel mai mic nu, sau stramba din nas, da din umeri, te contrazice, e clar ca nu reprezinti o prioritate suficient de mare incat sa depuna si ea un minim efort, sa-ti faca pe plac, dimpotriva, reprezinti o prioritate atat de scazuta pentru ea, incat, TOT TU trebuie sa depui un efort suplimentar, SA INSISTI! Intelegi?

14 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă fata ți-a spus nu, înseamnă că nu te vrea în relație cu ea. Motivul? Numai ea îl știe.

| anonimuIl a răspuns:

Nu trebuia să o bagi în seamă pe chelneriță în restaurant.

| anonimuIl a răspuns:

Chelnerița era la muncă și nu are nevoie să se ia clienții de ea.

| VoidEternal a răspuns (pentru Nyarlathotep):

"I-ai oferit pe tava din start ce cauta de la tine: atentie si validare."

Fata isi vedea de treaba la munca. De unde stii tu ca ea cauta de la cineva atentie si validare?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Nu. 3. Da.

| Hammurabi a răspuns:

Nu vei agăța niciodată o fată cu "instrucțiuni" de la alții ca și cum ai instala Windows-ul. laughing
Nu merge așa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, replicile de agatat nu ar cam ajuta deoarece ele isi vor da seama, cel mai bine e sa discuti cu ea mai multe zile si ore ca sa faceti mai bine cunostinta, dupa aia ar fi un moment perfect sa ii cer numarul de telefon si sa mai discutati impreuna seara inainte de culcare, ma mir ca a zambit nu ca fetele din Moldova care le spui ca e frumoasa dar incepe a striga si a fugi de tine, chiar ma mir, dar cel mai bine e sa e spui domnisoarei ca o placeti din tot sufletul si sunteti surprins de frumusetea ei, daca ea nu accepta inseamna ca nu are chef sa stea de vorba cu dvs. si mai bine sa va cautati alta, dar daca o placeti chiar asa de tare, insistati sa vorbiti si chiar sa ii cereti FaceBook-ul si instagramul ei, eu as crede ca probabil nu il are dar chiar daca vrei asa de tare sa o cunoasteti mai bine scrietii numele pe insta si nu stiu, poate va aparea sau nu dar cel mai bine este sa discutaqti cu ea cat mai mult timp pentru ca ea sa ramana indragostita de dvs. (eh, incers si eu sa ajut macar cu ce pot, la 13 ani nu stiu atat de multe legat de dragoste dar incerc sa ma informez si eu aici de pe site, ) o zi buna happy

| Nyarlathotep a răspuns (pentru VoidEternal):

Si crezi ca daca-si vede de treaba nu are ochi sa vada, crezi ca ii este greu sa decida in cateva secunde cat iti preia comanda sa se uite la tine, si sa decida tot in cateva secunde daca esti sau nu noua ei fantezie? Faptul ca "si-a vazut de treaba" denota ca nu a fost suficient de impresionata de ce a vazut, nu s-a pierdut deloc si l-a tratat ca pe un simplu client. Iti garantez ca daca tipei ii placea ce vedea, incepea sa faca mici greseli, eventual sa uite aspecte din comanda si sa ceara sa i se repete, eventual sa-si ceara scuze ca nu a retinut de prima data. Euam patit asta de 2 ori, doar ca nu in restaurante, ci o data la casa in Lidl si anterior intr-o macelarie, ambele dati, nu am zis nimic special, doar voiam sa-mi platesc produsele iar pe alea parca le lovise trenul. Una mi-a dat restul gresit ca era prea ocupata sa se uite la mine si nu la bani, cealalta din Lidl lasa capul il jos si zambea necontrolat iar cand imi puneam produsele inapoi in cos am prins-o cum se uita la mine si isi musca buza de jos. Despre ce vorbim? Cand unei tipe ii place ce vede, aia cu "isi vede de treaba" dispare din discutie.

| Nyarlathotep a răspuns (pentru Hammurabi):

Atunci explicam ca si cum ai instala Linux, eventual fara script automatizat, fara interfata grafica, doar din linie de comanda, particularizat la sange. Poate merge asa laughing

| UnchiulRamiz a răspuns:

Man, una buna nu se cumplica. Și mie îmi zicea la fel. Traba sa ai ce spune, șarm, șmecherie și sa fi bine ca aspect. Cum spui frumoasa, cum decazi în ochii ei. Asa ca nu are propuneri și nu e din 10 la aspect, șanse sunt reale.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Nyarlathotep):

Ei nu i-a placut de tine ca daca te plăcea accepta invitatia ta de a bea un suc sau o cafea dar nu a vrut sa te jigneasca si a spus un simplu nu, nu are rost sa o stresezi poate ea are prieten si o sa dai de belea cu ăla ca ea o sa se plîngă lui si el va vrea sa o apere si nu cred ca vrei sa te bată el.

| Alessandra1 a răspuns:

Eu cred că i-a fost ruşine să nu afle colegele ei sau chiar şeful. Aşa am refuzat şi eu un băiat pentru că nu puteam să spun DA în public.

| Daz01 a răspuns:

Da ai procedat bine că ai abordat fata, dacă ai avut un comprtament corect și civilizat. Replicile de agățat nu prea merg, mai ales cele scrie într-o carte, întotdeauna este mai bine să fii natural și să spui cum simți. Referitr la refuz aici nu-mi pot da cu părerea pentru că sunt multe variabile, de la faptul că nu te place la faptul că era la muncă și regulamentul îi interzice asta. Totuși tind să cred că fata este sătulă să tot fie abordată de clienți și cred că acest "nu" s-a format în timp ca o modalitate de protecție. Ca un mic sfat care poate va funcționa, mergi din nou la localul repectiv, spune-i că îți pare rău dacă ai făcut-o să se simtă aiurea... de aici poți continua cu conversație, sau măcar vede că nu faci parte din hoarda care a tot abordat-o... Succes.

| akaanne a răspuns:

Da, ai procedat bine, dar ea te a refuzat pentru că nu erai genul ei.