| ursulet97 a întrebat:

happy
Sunt un simplu baiat si am o mare problema...sunt gay! Imi place la nebunie de colegul meu de banca,care este si cel mai bun prieten al meu.Dupa cum am observat eu,el pare cam gay,ca se uita mereu la baieti,nu la fete.El singur a spus ca baietii sunt mai buni. Odata el m-a si sarutat,apoi m-a lovit si de atunci nu mi-l pot scoate din cap, ma gandesc mereu la el.Ce sa fac ca nu mai pot trai asa? Sa-i spun oare ca il iubesc? La psiholog nu vreau sa ma duc.va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Psihologul nu cred că are ce căuta în ecuația asta.
Cu colegul... mai greu... Dacă te înșeli? Sau dacă doar te provoacă, pentru a te face de râs?
Trăim din păcate într-o lume homofobă și nu cred că ți-ai dori să încapi pe gura ei.
Cred că ar trebui mai întâi să-l întrebi direct ce părere are despre cei care se excită când se apropie de persoane de același sex, sau care chiar fac sex cu acestea. Eventual, îi pui un film de pe net dacă spune că e interesat și vezi ce reacție (era să spun erecție tongue ) are.
Mai departe... sper să te descurci.

11 răspunsuri:
| Manuela355676767 a răspuns:

Pai spune-i nu e cava neobisnuit si eu ma sarut cu fete happy ehm... daca vezi ca reactioneaza prost inseamna ca baiatul nu e gay happy deci spune-i nu te omoara nimeniwinking si nu ai ce face la psiholog deoarece tu asa te-ai nascut, te atrag baietii nu fetele :*

| ywar a răspuns:

Mi-e scarba de trolleri.

| Memo97 a răspuns (pentru Manuela355676767):

Ai niste videoclipuri cum te saruti tu cu fete sa vad si eu cum este :X :*?

| jamal000 a răspuns:

Intre a parea gay si a fi efectiv e o distanta mare. Mai bine nu i-ai zice nimic pentru ca in cazul in care si cel mai probabil el nu e gay risti sa strici si prietenia!

Răspuns utilizator avertizat
| AnotherOne02 a răspuns:

Ce conteaza ca esti gay? Adica daca il placi il placi si punct.
Si daca ii spui ca il placi poate ca va recunoaste si el ca te place, dar daca nu simte la fel tu spui ca ai glumit.

| DarkAndDreary a răspuns:

Daca spui ca te-a sarutat inseamna ca simte ceva pentru tine. In mod normal un baiat nu ar face asa ceva.

| Anonima3127 a răspuns:

Buna! Problema ta, sta la tine in particular? Sau la atitudinea societatii fata de homosexualitate?
Daca e la tine, si nu poti tu sa te accepti, atuncia da, ai o problema. Insa, daca tu nu ai nicio problema intrinseca, te accepti si te simti bine in pielea ta, atunci nu, nu tu ai o problema! Problema sta la societatea noastra, care in secolul 21, inca este incapabila sa accepte ceea ce este diferit de ei, sau de limitele unui "normal" impus de ei!
Asa ca, daca problema sta la tine, si tu nu te simti bine in pielea ta, poti sa cauti ajutor specializat, insa daca societatea este problema ta, nu prea ai ce face, decat sa mergi inainte si sa nu bagi in seama lumea cea rea.
In ceea ce il priveste pe colegul tau de banca, ai putea sa il abordezi subtil, prima data, sa vezi cum reactioneaza. Odata tot va trebui sa vorbesti cu el, altfel nu ai cum sa rezolvi situatia dintre voi!
Good luck, and don't forget, life goes on, no matter what!