Cred ca s-a saturat de hachite si capriciile tale si dupa atata suferinta incepe sa-ti plateasca cu aceeasi moneda cu care ai platit-o tu pana acum, adica cu indiferenta si amanari.
Asta nu-i iubire, este clar!
Nu va mai sicanati si eliberati-va unul de altul, ca o realtie care nu a fost fericita 2 ani de zile nu se poate lipii si nici deveni peste noapte, ceea ce nu a fost niciodata.
Este vremea sa va cautati fiecare pe altcineva si sa va abtineti sa mai repetati greselile din trecut, ca sa nu mai suferiti.
E foarte greu să fac asta...dar crede mă că m-am schimbat și că sunt alt om. Nu îmi permit să o mai fac sa sufere, vreau să fim fericiți, sa comunicăm mai mult și să ne iubim mereu și bineînțeles frumos și sănătos
Logic că avea după ce te lasă "îți vezi " defectele, până atunci erai legat la ochii...aha
Sper că e fata deștepta și nu se mai întoarce la tine, mai ales că a tras cu dinți de relația voastră și tu ai fost "orb" ah x3
Măcar acum încerca să fi omul pe care îl merită, daca nu mai vrea, las-o în pace ai făcut-o suficient sa sufere
Aș fi zis doar să începeți ca o relație de la 0. dar dacă fata a suferit 2 ani de zile după tine și tu nu ai putut nici măcar să vezi că ceva nu e bine. astfel de rană nu prea se vindecă. Sincer, aș numi-o naivă dacă ar mai avea încredere în cineva după 2 ani întregi de chin fără rezultat. Știu că nu asta voiai să auzi, dar aici mai ține numai de ea, dacă te va mai suporta sau nu.