Oricum ai spune-o la fel o să doară, deci laudă-i calitățile dar spune-i ce simți
Multumesc pentru raspuns chiar nu as vrea sa il fac sa sufere
Vorbești frumos cu omul și păstrați prietenia, musai.
Dacă o fi ceva, veți vedea în viitor.
Cred ca mai multe simți tu pentru el decât el pentru tine. E posibil sa nu te placa atat de mult pe cât crezi. Nu confunda iubirea cu ajutorul pe care ți l oferă. E datoria lui sa înțeleg.
Eu nu am sentimente pentru el. El a venit la mine să îmi spună ce simte ...Nu am mers eu la el
Fata a pus o întrebare pentru ca nu știe ce sa-i răspundă ea poate are prea multe pe cap și nu vrea momentan o relație DC ai crede ca ea îl iubește pe el odată ce ea a întrebat cum sa-i spuna ca nu are sentimente fata de el
Pai faci simplu, asa fin zici ca nu ai nev de o relatie acum, si cand iesi din spital tot asa, ii zici ca nu vrei o relatie si aia este. Il eviti diplomat, si daca insista ii zici ca sa nu mai insiste ca i-ai zis ca nu doresti momentan o relatie.
Sa zici ca ai gagic nu merge ca altfel ar fi venit la tine la spital.
Si daca e baiat destept se va prinde si renunta, daca insista in prostie e prost, si asa ca mai bine ca nu ai sentimente pentru un prost. Se va prinde daca tot insista si tu nimic, ar trebui sa inceteze.
Spune-i simplu si direct, asa cum ne-ai spus noua aici, ca nu esti inca pregatita sufleteste si trupeste, pentru o relatie serioasa si de lunga durata.
Si peste o luna erai deja insarcinata? cu el? cu altul? cum nu erai pregatita pentru o relatie atunci, dar pentru un copil da?