| FlorinPetras a întrebat:

Salutare tuturor! Ce as putea face daca imi place mult de o fata si ea imi da de inteles (de fapt mi-a si spus) ca nu vrea mai mult decat o relatie de amicitie intre noi? Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

10 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Lupta pentru ea, incearca sa o convingi ca ai fi mai bun in postura de iubit decat de amic, dar nu insista dupa femei si trenuri sa nu alergi. Apropo o femeie cand ia o decizie cam asa ramane.

| vldut a răspuns (pentru MisFit20):

Bravo vere aici ai dreptatelaughingnu o schimbi mancati asi nici daca i pui aur banii palate la picioare daca vrea ca ea ca ea face indiferent de ce ai face

| raducu2405 a răspuns:

Ar trebui sa-ti vezi de treaba si sa cauti alta... parerea femeii nu poate fi schimbata. vorbesc din proprie experienta

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Eu zic totusi sa incerci, cum vorba vine incercare moarte nu are. lupta

| Danysan a răspuns (pentru Caricaturistafaralimite):

Ce sa incerce mai fratilor voi aveti ceva. Daca fata nu vrea e in Van -Treziti-va la Realitate...

| Danysan a răspuns:

Cauti alta-De la Frindzone nu se iese decat cu capete sparte si Injuraturi-te asigur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate, daca doresti sa nu te urasca las-o in pace

| FlorinPetras explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Nu cred ca ma voi da batut... imi place prea mult big grin nici nu voi fi sacaitor ca dupa se ajunge la altceva... dar voi incerca sa o fac sa isi schimbe parerea. voi incerca sa o surprind cand am ocazia!

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca te-ar fi placut, probabil ar fi acceptat. Probabil doar incearca sa fie draguta cu tine si chiar nu te place. Cel mai bine ar fi sa incerci sa te vezi cu alte fete.

Răspuns utilizator avertizat