anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor.
Ce calități căutați la partenerul ideal? (dau fundită)

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Buna seara.
Atractia fizica desigur,cei care spun ca nu conteaza mint, prima impresie este aspectul fizic,sa te atraga fizic nu trebuie sa fie fotomodel sa fie o atractie acolo fizica,sa fie amuzanta,serioasa, sincera, sa avem ceva in comun, sa gandeasca in viitor, sa fie matura mintal ma refer

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inteligent, educat, bland si foarte-foarte inalt.

| Karina17K a răspuns:

Blând, înțelegător, inteligent si sa aiba putina burtica

| StoicAnalysis a răspuns:

Frumoasa si desteapta. Daca nu se poate amandoua, prefer sa fie desteapta. Oricum te obisnuiesti cu fata omului dupa un timp, indiferent de cum arata. Bine inteles ca din prima conteaza frumusetea biologic vorbind, dar daca nu se poate, aia e, cauti inteligenta. Cu aia evoluezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Oricat ar nega unii, fizicul chiar este un factor important in atragerea initiala si intretinerea unei relatii.
Bine, bine, acum trebuie sa recunoastem ca atractia fizica poate fi subiectiva si poate varia de la o persoana la alta.
P.S. imi place cum gandesti

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Din moment ce la 14 zile bebeluși știu care e o fata atractiva sau nu,nu e ceva subiectiv nici universal,in fapt o femeie,bărbat frumos pentru majoritatea este frumos, uni mai baga vrăjeală cu Irinel dar știm deja că e vb de banii sau că un caz, noi trăim în realitate iar aici contează majoritatea, că uni sunt răpiti de OZN că vad fantome sau se cred vampiri nu implica majorități, acelaș șmecherie e și la jocuri de noroc, deci șansă e mica noi credem că vom avea noroc

| RAY a răspuns (pentru RAY):

E și credința asta pozitivă dăunătoare, de asta multi rămân fără casa, fara banii, uni fac afaceri de pe urma proștilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Asta cam asa este... teoria "frumusetii subiective" nu e chiar stralucita din toate punctele de vedere. desi in unele cazuri se aplica perfect, majoritatea vorbeste.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e vrăjeală că și jocurile de noroc, oameni gândesc toxic pozitiv, de asta multi sunt păcăliți și de cripto prosti chiar cred că devin bogați peste noapte sau cumpăra o carte și cred că devin gigolo

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Rezistenta cat mai lunga in pat

| Sistemulxxl a răspuns:

Mamaaa ce de cerinte am citi in comentarii. Eu sunt cracanat si burtos dat am avut si am succes nebun la femei. Mint femeile?