| legalizejoy69 a întrebat:

Salutare tuturor!
Cine ma poate ajuta si pe mine in legatura cu o fata?
Imi place de ea dar aceasta este deja intr-o relatie cu un tip de 4 ani.Am incercat sa intru cu ea in discutie si am reusit ne vedem aproape in fiecare zi vorbim si pe mess stie ca imi place de ea dar a ramas uimita cand i-am spus lucrul asta.
Si cred intr-o oarecare masura ca exista o atractie intre mine si ea. A ai am uitat sa mentionez tipu are 24 de ani pe cand ea de abia implineste 17, si parearea mea este ca tipu e prea mare pentru ea.
Spunemi si mie ce sa fac pentru ca vreau sa trec la urmatorul pas acela in care vreau sa o sarut si nu stiu ce sa fac adica stiu dar nu stiu daca sa trec mai departe.Io simt ca ea ar vrea dar nu vreau dupa aia sa ma urasca pentru cea ce am facut.
In orice caz, astept un raspuns dau funda oricui imi raspunde la intrebare.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| NatureSelf a răspuns:

Nu exista o asa zis diferenta de varsta pentru dragoste, adica zic eu ca maxim poate fii de 15, si minim 1an. Daca e indragostit de el, tu numai incapi in imagine, dar in schimb ala va profita de ea. Dece? pentru ca in majoritatea cazurilor, cu diferenta de varsta asa ridicata, baiatul se cupleaza cu fata doar pentru ca ea e proaspata, si zic baieti ca e mai buna. Apoi daca o raneste, o sa aiba nevoie de un umar pe care sa planga, atunci intervii tu in imagine.

6 răspunsuri:
| legalizejoy69 explică (pentru NatureSelf):

Pai logic ca este ca altfel nu ar mai fi stat atata timp cu el, dar din cate am inteles cred eu de la ea s-a cam plictisit de el, oricum o sa fac si ultima faza ce-a cu sarutul si atunci o sa vad mai multe.
Oricum mersi de raspuns.

| OnlineZ a răspuns (pentru NatureSelf):

Ceea ce spui tu nu e adevarat pentru ca, pentru ca chiar daca e o diferenta de varsta intre ei 2, asta nu inseamna ca el profita de ea adica, de ce ar mai fi stat 4 ani cu ea, scuza-ma dar daca ar dupa parerea ta baietii mai mari de varsta cauta numai "prospaturi" atunci dupa 4 ani de relatie nu cred ca ea ar mai fi ink "prospatura".da intr-adevar exista si baieti de genul dar nu sta un asemenea baiat cu o fata 4 ani numa sa o f****ain plus fiecare fata are o prietena, o mama nu cred ca o sa alerge ea la baiatul asta sa planga pe umarul lui.fiecare cu parerea lor, dar mi-am permis sa te contrazic pentru ca si eu sunt cu un baiat mai mare de varsta tot de 4 ani.

| OnlineZ a răspuns (pentru legalizejoy69):

Da este indragostita de el este clar,si eu nu prea cred ca ti-a spus ea ca s-a plictisit de el,mai degraba asta vrei u sa crezi,nu e bine sa te bagi intr-o relatie, ca intr-o zi se va intoarce roata, si vei pati acelasi lucruwinking

| NatureSelf a răspuns (pentru legalizejoy69):

Cu mult drag.

| NatureSelf a răspuns (pentru OnlineZ):

Pai aia mai in varsta, asculta de mine, sunt mai seriosi in ce ace priveste o relatie.Au planuri mari cu viata.Insa majoritatea baietilor care sunt fitzosi banosi, arata bine, ei profita, si culmea, ca sunt iubiti, fetele uita ca ar putea profita. Si ele alerga mai mult dupa avere. Nu toate. ca sa nu sariti toate pe mine acum ca nu e asa.

| OnlineZ a răspuns (pentru NatureSelf):

laughingrolling on the floornu zic ca nu ar fi asa,dar eu pot sustine ca nu ma uit la portofel pentru ca am de toate nu-mi lipseste nimic si nu as avea de ce sa ma uit, si chiar de nu as avea de toate nu cred ca m-as uita la avere, nu sunt genul dar ce sa facem mai sunt si de astea din pacatewinking