Oricat de timid ai fi,va trebui sa vorbesti, nu? Fetele nu mananca oameni, nu te teme.Zambesti frumos,marturisesti ca nu prea iti gasesti cuvintele,si incepi sa intrebi.Ce-i place,ce nu-i place,ce muzica asculta,ce filme ii plac,daca ii plac animalutele,cu ce se asorteaza mai bine tricoul tau,ce culoare prefera...
Nu e nevoie s-o saruti din prima, daca totusi vrei, te apropii insesizabil de ea in timp ce vorbeste ca si cum vrei s-o auzi mai bine...Pe urma,nu-i nevoie sa-ti mai spun, cred.Ah! sa te duci cu o floare in mana! Una care nu are spini si miroase frumos! O floare!
Mult, mult noroc!
N-o sa rada si,daca chiar rade,intreab-o simplu "de ce razi,ce am spus?",si o sa-ti spuna, nu-i nevoie sa te timorezi, o sa radeti impreuna.Calm si degajat,fii tu, tu insuti, nu-i nevoie de altceva!
Greece12 a zis bine si chiar daca uneori vei face ceva mai aiurea putin si va rade, nu te rusina. poate nu o face cu rautate si incearca sa razi si tu. fi calm si multa bafta
Multumesc greece . Desi eu sunt cam, cum sa-i zic mi-e tare frica ca daca o intreb lucruri din astea, poate rade de mine si atunci eu ma "timorez" si numai stiu ce sa zic, raman blocat .
Si in legatura cu sarutul, am avut ocazii desi mi-a fost frica sa nu fac ceva gresit... nu prea stiu sa sarut :-s .
@PrettyDollRock, am zis eu ceva de sex
@greece12, ai o fundita de la mine . Multumesc!