Într-adevăr, este foarte jenant sa ți se întâmple asta, si imi pare rău pentru tine, dar asta e situația, femeile au orgasme mai rapide si mai puternice de la un penis mai mare, nu te gândi acum la 20 cm, dar macar un 12-13 cm e o măsură decentă, dacă o ai mai mică de atât îmi pare rău. Dar poți compensa mărimea penisului prin alte lucruri in pat, poți deveni mai bun la sexul oral sau sa folosești mâinile să te joci acolo jos la ea, sau încearcă diferite creme sau pastile pentru marirea penisului, am auzit ca există foarte multe, consulta si un doctor eventual.
Când o să fie momentul potrivit vei găsi pe cineva care te va accepta așa. Hai să îți zic ceva. Primul meu iubit o avea mai mare decât al 2 le-a fost dar nu simțeam atât de puternică conexiunea cu el, nu știa să mă facă să mă simt bine, să mă aprecieze în pat.Al doilea o avea mai mică dar mă făcea să mor de plăcere cu i le senzații, știa să ofere romantism și tot ce îmi plăcea, ajungeam chiar și la orgasm. Să știi ca nu toate preferă neapărat un penis mare ca să se simtă bine. Am avut discuții cu al 2 le-a fost despre primul și i am explicat diferențele dar nu l am făcut niciodată să se simtă prost ca o avea mai mică atâta timp cat mi-a oferit ce am avut nevoie. O să găsești pe o fată care te place și așa
Fosta pe care am avut o mi-a zis ca o am foarte mica, desi sculata am cca 15-16cm, eu zic ca e decent, dar ea nu
Fiindca anatomic nu poti satisface sexual si nici duce femeia la orgasm, daca ai un penis mic.
Vei gasi o femeie care sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti, trebuei doar rabdare, dar tu va trebuii sa fii constient de ce ai in pantaloni si sa-ti diversifici tehnicile de satisfactie, folosind limba, degetele sau chiar jucarii sexuale, sa-i poti oferi satisfactie sexuala.
Astea care zic asa n-au vazut un penis in viata lor iti zic eu, sunt genul de femei virgine si fara calitati care vor sa para ciumege.
Daca aia o fi avut parcarea de la Kaufland, mi se pare normal sa-ti fi zis asta.
Si mare daca e si nu stii sa-l folosesti, tot degeaba.
Buna.Nu stiu cum sa-ti spun, dar tu nu tot ce vezi in filmele xxx e relevant.Ca numai de acolo s-a propagat acest mit penibil, de unde altundeva? Cineva cu bun simt nu ti-ar oferi astfel de reprosuri superficiale.Sexul bun se face cu orice ai, exista pozitii diferite care sa duca la placere mai mare.Plus ca preludiul e deosebit de important.
https://youtu.be/AMPmNDw-7FA?si=L1jcUX5e_NQoDDo5
Tine minte ca majoritatea simulilor se afla la intrarea in vagin, nu inauntru, degeaba o ai atat de mare incat ii atingi uterul, nu ajuta la nimic, nu stiu cat sex au facut fetele care sustin aceasta idee, un partener lipsit de experienta poate fi o problema dar atat timp cat nu ai un micro penis de 2 cm poti satisface o femeie chiar si cu 8-10 cm.
Deci, stau sa ma intreb daca gandesti ceea ce scrii. pe bune. crec ca nu stii cum sunt majoritatea femeilor.
Incearca sa iti pastrezi calmul. Sunt sigur fete tinere care sustin in mare parte, nu in totalitate asa ceva. o femeie poate sa fie satisfacuta in mai multe feluri. sunt intr-adevar femei la care marimea e relevanta, dar nu in proportie majoritara. As tinde direct sa cred ca vb. de fete sub 20 de ani.
Apropo, daca ai prietene care doresc ceva mai mult, exista si jucarii sau sleev-uri care te ajuta in directia asta.
Sunt femeie si stiu foarte bine cum gandim noi femeile.
Tu daca esti incapabil sa intelegi, mergi mai departe si raspunde numai acolo unde intelegi si cunosti raspunsul.