| angel70530 a întrebat:

Salutare tuturor, deci vreau sa va povestesc despre prietenul meu, care v-am povestit, am crezut ca e tot bine intre noi, insa el ma inseala, cind vorbesc cu el pe net, tot timpul tace, ii zic de ce tace? si el imi zice ca nu are ce sa imi zica, apoi cind se satura de mine zice ca ii este somn, eu atunci ii zic ca plec la somn, si ii urez noapte buna, si el imi zice "asemenea", dupa ce eu ies de pe net, el ramine inca pe net, si adauga fete foarte multe, si cred ca si vorbeste cu ele, dar mie imi zice ca se pune la somn, ma minte, eu insa am un profil anonim, si il vad pe el cum sta, si pe cine adauga, nu inteleg de ce el imi face chestia asta?, imi zice cuvinte dulci, ca ma iubeste, dar aici sta cu altele noptile, toata ziua nu ma telefoneaza simbata si duminica, nici nu-si aminteste de mine, numai searama suna si ma intreaba daca intru pe net, sau unde m-am pierdut, as vrea sa imi dati niste sfaturi, cum sa ma comport cu nenorocitu asta, chiar m-am saturat de tot, va rog seriozitate, astept sfaturile voastre, cum sa reactionez la comportarea lui.

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

In niciun fel. lasa-l balta. Ai putina demnitate, respect fata de tine si lasa-l sa se duca. din comportamentul lui reiese clar ca isi bate joc de tine, nu te respecta, iar de iubit nici nu se pune problema. nu te amagi si minti singura continuand o astfel de relatie.
Incearca sa ai o dictutie cu el fata in fata, serioasa mai intai si daca, continua cu astfel de comportament gaseste-ti unul care sa te pretuiasca.

3 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

O idee asemanatoare ca a lui Mihai_Mircea_1999.Iti faci un alt id dar nu te dai direct la el. Vorbesti cu el sa zicem 1 ora inventezi cate un lucru 2, mai povestiti..si apoi il intrebi daca este in relatie cu cineva.Si daca da, ii spui sa-ti povesteasca mai multe despre fata"respectiva" si vezi ce parere are despre tine.(apropo sa faci asta intr-un timp cand ai un alibi bun, sa nu-i treaca vreo idee prin cap ca esti tu.)Cea mai buna metoda, vezi ce crede despre tine si daca recunoaste ca este intr-o relatie cu tine.Ps: sa folosesti un alt limbaj(nu cum scrii tu, fara fete care le folosesti etc.

| timeea7 a răspuns:

Cel mai bine e sa fii indiferenta.Eu una nu as suporta ca iubitul meu sa ma minta.Incearca sa-l ignori putin.Adica cand iti spune sa intrii pe net, spune-i ca nu poti ca esti ocupata cu ceva sau vezi tu ce.Iesi afara cu prietenele, nu-l cauta..lasa-l sa te caute doar el.Reactioneaza cu calm, fa-te dezinteresata, asa cum e el.Fii rece,iar cand iti spune ca te iubeste, spune-i ca iubirea se demonstreaza nu doar se zice. Daca vezi ca continua la fel, pune punct, Sunt suficienti baieti, crede-ma:*

| Mihai_Mircea_1999 a răspuns:

Pai poti sa iti faci un id de mess cu un alt nume gen dulcica bla bla si te dai drept o fata frumoasa si il intrebi daca vrea sa fie cu tine si daca zice da asta e te desparti de el daca zice nu inseamna ca doar trece prin o stare mai proasta si trebuie sa astepti unpic sper sa te ajute sfatul meu