Nu. Sunteți împreună, nu? Vrei doar să-i spui să simți.
N-o să aibă acel "efect", acel farmec. Când o să termini toată serenada ultimele cuvinte n-o să aibă aceeași intensitate. Nu ai nevoie de motive, trebuie doar s-o privești în ochi, să-i spui că o iubești și s-o săruți. Asta o să facă cât o mie de cuvinte.
Oricum, e părerea ta. Dacă tu simți că trebuie să-i exemplifici e ok. Iar dacă alegi s-o faci trebuie să-ți selectezi cu grijă cuvintele.
Lasă textele acasă, te apropii de ea, o privești în ochi, îi spui "te iubesc" și o săruți.
Nu. Sunteți împreună, nu? Vrei doar să-i spui să simți.
N-o să aibă acel "efect", acel farmec. Când o să termini toată serenada ultimele cuvinte n-o să aibă aceeași intensitate. Nu ai nevoie de motive, trebuie doar s-o privești în ochi, să-i spui că o iubești și s-o săruți. Asta o să facă cât o mie de cuvinte.
Oricum, e părerea ta. Dacă tu simți că trebuie să-i exemplifici e ok. Iar dacă alegi s-o faci trebuie să-ți selectezi cu grijă cuvintele.
Va multumesc mult tuturor pentru ajutor, dar se pare ca suntem in pas de despartire
Inainte de 00:00 te duci langa ea, astepti putin si ii spui:" Stiu ca au trecut doat 3 saptamani, dar m-am atasat de tine, esti dragalasa si iti multumesc ca esti langa mine" apoi o pupi pe frunte, astepti sa treaca 00:00 si sampania, apoi te duci langa urechea ei si ii spotesti ca o iubesti, apoi o saruti.
Sper ca te-am ajutat si iti doresc mult succes!
Deci ma sfatuiesti sa fac chestia asta in doua "runde". Prima data, de exemplu la... 11:58 ii spun "stiu ca au trecut... " apoi mergem la 00:00 sa dam cu artificii si sa bem sampanie, iar dupa asta, adica pe la 00:10 sa ii spun ca o iubesc?
E urat sa incerci sa ii spui ca o iubesti cu texte de la alti oameni, incearca sa fii scurt si la obiect, dar totodata sa ii arati ca nu sunt doar vorbe.