Nu. Sunteți împreună, nu? Vrei doar să-i spui să simți.
N-o să aibă acel "efect", acel farmec. Când o să termini toată serenada ultimele cuvinte n-o să aibă aceeași intensitate. Nu ai nevoie de motive, trebuie doar s-o privești în ochi, să-i spui că o iubești și s-o săruți. Asta o să facă cât o mie de cuvinte.
Oricum, e părerea ta. Dacă tu simți că trebuie să-i exemplifici e ok. Iar dacă alegi s-o faci trebuie să-ți selectezi cu grijă cuvintele.
Inainte de 00:00 te duci langa ea, astepti putin si ii spui:" Stiu ca au trecut doat 3 saptamani, dar m-am atasat de tine, esti dragalasa si iti multumesc ca esti langa mine" apoi o pupi pe frunte, astepti sa treaca 00:00 si sampania, apoi te duci langa urechea ei si ii spotesti ca o iubesti, apoi o saruti.
Sper ca te-am ajutat si iti doresc mult succes!
Deci ma sfatuiesti sa fac chestia asta in doua "runde". Prima data, de exemplu la... 11:58 ii spun "stiu ca au trecut... " apoi mergem la 00:00 sa dam cu artificii si sa bem sampanie, iar dupa asta, adica pe la 00:10 sa ii spun ca o iubesc?
Lasă textele acasă, te apropii de ea, o privești în ochi, îi spui "te iubesc" și o săruți.
E urat sa incerci sa ii spui ca o iubesti cu texte de la alti oameni, incearca sa fii scurt si la obiect, dar totodata sa ii arati ca nu sunt doar vorbe.
Va multumesc mult tuturor pentru ajutor, dar se pare ca suntem in pas de despartire