Un caz asemanator am avut si eu dar era un el, de fapt inca il am. Prima saptamana a fost frumoasa dupa au cam inceput sa scartaie treaba, cu un raspuns "bine la munca " dat a doua zi ) / 2 -3 ore sunt minuscule nu vrei sa stii cati nervi mi-a produs .Si eu mi-am pus "N" intrebari oare cu ce am gresit si i am pus si lui si tot degeaba ca nu am primit nimic. Si tot primesc mesaje cu "Ce faci?" pana o sa cedez si o sa l tin minte "pomul de Craciun )". Eu zic sa nu ti mai bati capul pentru ca nu merita, lasa timpul sa treaca daca o sa fie ceva intre voi o sa fie, daca nu, nu. Bafta!
Poate ca fata ar fi vrut mai mult, poate o relație cu tine. Dacă tu vrei asta, o poți intreba... După un timp oamenii se plictisesc sa vorbească unul cu celălalt, dar daca ti-a dat mesaj înseamnă ca nu te-a uitat si tine la tine. Bafta!
Da,mi-a dat la inceput.Dar acum iar e la fel. Daca eu nu-I scriu o saptamana.S-a mai intamplat din motive, nu primesc nici un semn de la ea.
Adica, eu mi-am facut treaba, am incercat si am dat tot ce am putut, dar vreau si ceva initiativa din partea ei.Nu sa-i fie tot una daca ii mai scriu sau nu.
Corect! Si pe mine ma enerveaza lucrul asta.Chiar si acum i-am scris un mesaj acum 6 ore.L-a vazut pe la ora 20 si dumnezeu cu mila.Asa important is eu de nu mai poate.
O las balta. Oamenii nu invata decat atunci cand pierd pe cineva.Asa ca ghinionul ei.Eu nu mai pot sa dau tot iar si sa stau ca un prost pentru ea.
Problema e ca te misti greu. Adica tu vb azi cu ea, o vizitezi peste cateva zile, apoi mai stai cateva zile sa mai vb nu stiu ce. Nu se face asa mai ales daca ei ii place de tine.
Chestia cu ii place de tine, e de mult timp sub semnul intrebarii.
Daca am tot propus inainte sa o intalnesc si a gasit pretext ca nu poate, ce poti sa tragi de aici.
O persoana care doreste sa aiba de a face cu tine, te cauta si ea nu doar tu.Si daca-i spui ca treci pe la ea, sa primesti un raspuns"cum vrei tu"
Normal nimeni nu-si rupe din timpul lui pentru o persoana daca nu simte ceva.
Ce trebuia sa fac? Sa ii spun ca imi place de ea.Cred ca s-a vazut, fara sa-i comunic asta.
2-3 ore in cazuri frumoase.Ca puteau sa treaca si 6 pana la a doua zi deci, e cam la fel
La fel si la mine! Am intrebat de 2-3 ori de ce raspunde asa.Raspuns de nota 10"Chiar nu stiu de ce"
Nu-mi bat capul, ca ajung sa o iau razna.De parca ar fi prima oara cand face asa.
Mersi!
Sunt de neinteles lucrurile astea. si eu mai fac asa cu anumiti baieti cand nu am chef de ei eventual nu le raspund deloc, doar ca aici e vorba de noi doi si trec 2 3 zile si mi scrie iar. probabil vorba ta sunt bagata la "friendzone" )) eu am obosit sa l mai caut, prea multa atentie strica .
Hmm,in general noi bagam mai rar in friendzone, dar e o posibilitate si asta.Nimic nu mai e surprinzator in ziua de azi
Lasa, ca o sa-i vina mintea la cap sau o sa se joaca asa pana se plictiseste.
Asa am facut si eu.Prea multa atentie, strica.
Nu e capat de lume acum.
Nu e, doar ca ma oftic maxim cum pot fii unii asa. )) in fine ..noi sa fim sanatosi :*
Asta cu ofticatul imi creaza amintiri.Dar corect! Noi sa fim sanatosi! :* Mersi pentru ca ai dezvaluit aici putin din vasta ta poveste nemultumitoare
Pai prima data cand am citit mesajul tau... am zis ce naiba o fii chiar el?!? dar nu, nu esti el ca unele chestii nu se potrivesc, dar in mare parte cam asa ceva am patit o si eu?
Pe principiul "seamana dar nu rasare "
Era ironic sa fiu persoana de care ai spus
Asta e! Uneori nu toate lucrurile ies cum vrem noi.
Mergem inainte, fara sa ne uitam in spate.
Ce chestie.Am cerut sfaturi si am ajuns sa ofer sfaturi
Pai ne consolam aici amandoi ca am trait aceeasi "poveste" )
Daa,corect!
Facem voluntariat aici
Facem cu schimbul Consolare virtuala!
Oricum, e interesant sa vezi ca mai sunt persoane cu aceeasi patanie Macar ramanem cu amintiri nostime, nu cu sechele