| Costis3x69 a întrebat:

Salutare tuturor, nu știu de ce nu îmi pot găsi o fată pe gustul meu. Toate fetele cu care am ieșit mi-au spus că am "idei extremiste", adică eu vreau o fată cam cum erau fetele prin 2000 fără tatuaje, să nu fumeze, să fie și inteligența poate și nu în ultimul rând să nu se comporte mai urat decat un bărbat, dar nu prea mai găsesc. Adică NU MAI GĂSESC DELOC așa sunt doar astea din Romania sau așa sunt toate fetele din toată lumea? Multi mi-au spus "să mai las de la mine" dar eu sincer NU VREAU SĂ MĂ SCHIMB deoarece străbunicul meu a lucrat in armata sovietică și dacă aș accepta o așa fată ar însemna să mă decad din rangul meu, totuși ce pot face să am pe cineva langa mine?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In 2000 era o fauna prin discoteci si pe la licee, de iti puneai mainile in cap. Nu aveau tatuaje ca nu aveau acces la tatuaje. Aveau padure "pe ici-colo", isi smulgeau sprancenele pana mai ramaneau 4 fire aliniate, peste care faceau o dunga cu carioca. Buricul gol era lege, baie probabil faceau la o saptamana, si se articulau pe banchete de Dacii 1300 cu faruri de tractor si logo Nike lipit aiurea.
Sa inteleg ca aia e cultura la care aspiri? Sau ai impresia ca in 2000 toata lumea era Amish? rolling on the floor

15 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai prea multe pretenții, și prea mari. Mai coboară ștacheta.

| sierra1 a răspuns:

"fetele cu care am ieșit mi-au spus că am "idei extremiste" adică eu vreau o fată cam cum erau fetele prin 2000"

dacă fetele in cauză aveau sub 20 ani, le-ai explicat cum e viziunea ta despre fetele anilor 2000? (că ele n-au prins timpul ăla)

pese - nu e clar, ce are bunicul luptător in armata sovietică, cu toată povestea asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? Nu de alta, dar genul asta de fata il gasesti in liceele teologice. Ar trebui sa iti cauti acolo jumatatea.

| Costis3x69 explică (pentru sierra1):

A fost străbunicul meu ...eu nu l-am prins din păcate...

| VoidEternal a răspuns:

Well, atunci o să-ți poată țină de cald fantoma străbunicului tau.

Desi daca ar fi aici, probabil și el ti-ar spune că aberezi. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| Costis3x69 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Da dar nu erau așa multe care să fumeze sau să aibă toată mâna tatuată sau alte parte a corpului sau să înjure mai ceva decât băieți când ele nici nu au acel organ sau...

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Costis3x69):

Da, dar tot vagaboante erau si atunci.
Iar lumea era mult mai nesigura, cand se urca o fata in masina unui baiat, ala putea face aproximativ orice, ca nu se afla. Agata unul o "coarda", si o facea posta cu toti prietenii. Era in floare termenul, pe atunci.
Avea si sora-mea colege de liceu care in vacanta se plimbau cu tirul, cu camionagii casatoriti. Asta in generatia 2000-2004.
Povestea si diriginta mea de eleve din generatiile anterioare, care lipseau de la scoala ca sa mearga "la ocazie" cu tirul, dintr-un popas intr-altul. Si aveau bani fetele, desi erau din familii sarace. Trage tu concluzia laughing

| dullcat a răspuns:

Buna.Gandesti destul destul de intortocheat si de fixist. Faptul ca bunicul tau a lucrat in armata sovietica are zero relevanta cu tine. Daca nu esti in stare sa accepti faptul ca timpurile se schimba, lumea se schimba, mentalitatea atat a barbatilor cat si a femeilor se schimba, atunci e nasol pentru tine. Apoi, daca tii neaparat, exista si fete cum doresti tu, insa e evident ca nu cauti unde trebuie si poate ca nu le gasesti tocmai fiindca ai niste standarde legate de aspect si nu doresti sa mai lasi de la tine.

Răspuns utilizator avertizat
| TheGentleman a răspuns:

Frecventează bisericile și vei găsi cu siguranță o fată cuminte, ascultătoare. Asa zice popa, că femeia trebuie să asculte de bărbat. Dar altfel nu vei găsi, fiindcă vremurile s-au schimbat

| Design2021 a răspuns:

Cred ca nu cauti unde trebuie. mergi mai des pe la teatru, biblioteca,, biserica, in special bisericile de pocaiti. Acolo cu siguranta nu o sa gasesti fete care fumeaza si cu tatuaje.

Succes la cautat in alte cercuri! big grin

| Hyperion7 a răspuns:

Un lucru îți zic cert,astfel de fete sunt și în ziua de azi.
Problema nu e neapărat la gândirea ta, până la urmă băieții își aleg partenerele in funcție de cum este mama lor, iar fetele își aleg partenerii după cum este tatăl lor.
Sa știi că uneori mai trebuie sa faci niste schimbări la tine, indiferent că vorbim de modul de gândire, vestimentație, nutriție etc, îți face bine și te face sa trăiești mai in pace cu tine.

| ViorelVaFuraDeSubPod a răspuns (pentru Violleta2022):

Taci violeta

| relian a răspuns:

Ce legatura are strabunicatu cu prefectura, cu femeile sau cu tine? Ori ce legatura ai tu cu rangul cea avut strabunicatu in aramata lu peste prajit?
Ai bagat si tu pe strabunicatu in ciorba asta, ceva gen faci ciorba de cartofi, dar hai sa bagi si ceva carne laughing asa l-ai bagat tu pe strabunicatu.

Ai idei extremiste laughing alea da fete.Stii ce cred eu? Tu esti din Republica Moldova, sau asazisa republica, deci nu inteleg ce te miri, pentru ca voi ca si oameni, ati ajuns un fel de rasa de asta gen extraterestri laughing nu vad cine se poate intelege cu voi.

Asa ca alea is fetele la tine, cu alea defilezi, sincer am cunsocut ceva fete de acolo, mai mult de cateva fraze nu am putut schimba laughing am cunoscut si ceva barbati, la fel, frate, acu sincer iti spun, sinteti speriati de toate bombele de pe plante asta laughing eu oameni ca basarabenii de la voi nu am intilnit veci.

Am intilnit si pe aici unu, e din Chisinau, vai de mama mea, nimeni nu se poate intelege cu el, de ala rusnac, frate sa te manince, si ce idei aveti, rusi, rusii, orice cuvint rusi, is cei mai buni, aia is cei mai tari.
Eu l-am lasat, apoi i-am zis, amice, tu ce cauti aici? Sa uitat mirat la mine, zice muncesc aici. Daca rusii tai is aia cei mai tari, cei mai buni, de ce nu te-ai dus ma in Rusia? Lam amutit cu intrebarea asta, na mai spus nimic, pur si simplu so blocat laughing

Am auzit apoi, ca sia adus si iubita, nevasta ce avea acolo, tot aici, deci so lamurit cu Rusia lui pana la urma'

Asa ca ca daca tu le vorbesti fetelor alora ca esti de rang inalt laughing ca strabunicatu o luptat in armata sovietica laughing ba ne lesi, fug si curcile de tine, tu esti nebun.

Răspuns utilizator avertizat