Poate ea e mai timida, poate ar fi prima ei posibila relatie. De ce sa gandesti ca nu te considera simpatic? Incearca sa o faci sa se simta confortabil in prezenta ta, sa discutati deschis despre orice si, in felul asta, odata ce ea se va simti suficient de bine in prezenta ta, lucrurile vor fi clare si pentru tine si pentru ea. Succes!
In primul rand, o relatie la distanta nu prea merge.
Doar daca actul sexual pentru tine e doar un bonus sau nu duci dorul de imbratisari, pupaceli etc.
In al doilea rand, foarte prost ai facut ca i-ai spus pe messenger.
Daca stiai ca oricum e greu sa va vedeti, la ce te-ai mai complicat?
Las-o asa, nu mai vorbi cu ea si cauta ceva serios care sa se poate si realiza, nu doar gargara rece pe Facebook/wpp.
Problema e ca ea nu te considera poate simpatic sau nu te doreste ca sa fii iubitul ei dar cand nimrni nu-i acorda atentie ea te cauta pe tine ca sai acorzi tu atentie. apoi cand cineva ii acorda atentie ea te va lasa din nou si apoi iar acelasi lucru te va cauta fin nou si asa de fiecare date te va strica din cale
Ea are 18, eu 22, e la scoala aici, ne vedem, nu asa des sa zic, dar de 3-4 ori pe saptamana o intalnesc, sau merg dupa ea (cu masina). Am avut grija sa ii spun in fata ca o plac, nu stiu se rusineaza parca, eu sunt deschis asa, nu sunt timid. Eu intreb dar nu prea primesc raspuns, cred ca ai dreptate^ nu ma considera simpatic. macar sa stiu aia e.
Posibil sa ai dreptate, a mai avut cateva relatii inainte, nu de lunga durata, o sa mai astept, sper doar sa nu ma mint!