Le plac :
Jawline-ul
Muschii
Si penisul mare
Dar nici una n-o sa spuna deoarece ar fi numite curwe
"O fata care "se lasa greu" ma atrage din ce in ce mai mult."
Se lasã greu doar pentru tine prietene.
" penisu mare" nu = bun la pat, pasional, de fapt s-ar putea sa nu se potrivească anatomic cu un penis mare. Fetele care se lasă mai greu sunt și fetele asa zise cuminți, care au primit o anumita educație, depinde și vârsta lor. Mușchii contează pentru puține fete, una e sa aibă un corp atletic și alta e sa fie un pitiponc umflat cu steroizi. Posibil totuși ca răspunsul tău sa se potriveasca unor categorii de fete, probabil cu vârsta între 16- 20 de ani deși eu la vârsta aia gândeam la fel ca acum
Hmm iti place sa-mi dai sperante? Nu am zis ca astea ar fi The end all be all. Dar repreZinta un avantaj pe lângã caracter.
Da sunt constient ca sunt si fete "cuminti" cu educatie si cu principii/valori, dar sunt si foarte multe care se prefac(dupã statistica mea cel putin 80%)si instinctul.
Tu nu o faci, dupã raspunsurile care le dai ai buline Rosii de la mine.
Nu inteleg la ce te-ai referit la final
Hei!
La prima vedere, poate mâinile, părul, fața, dar cam atât. Ce m-ar atrage cel mai mult la el ar fi inteligența, maturitatea, să-mi vorbească cât mai deschis. Consider că nu trebuie neapărat să avem puncte în comun. Cred că mi-ar plăcea mai mult să discut cu cineva cu care aș avea argumente contradictorii.
Depinde de situație. Poate să îți apara ca față un băiat superb în față și să nu te simti atrasă se el. Dar poate să vină și unul de mai bine merge cu o pungă pe cap care să te atragă. Ca prima chestie pe care o observ eu este patul și după ma uit la construcția fetei