| GnomUrias a întrebat:

Salutare!
Vin cu o intrebare simpla, dar in acelasi timp destul de dificila. Fetelor, ce v-ar putea atrage un baiat, mai ales la prima vedere ( ochii, fata, jawline-ul, parul, corpul etc ). Apoi, sa zicem ca arata destul de bine, fata ok, corp ok ( spuneti voi parerea ), ajungeti sa-l cunoasteti. Ce va atrage in timp ce vorbiti, faptul ca-i inteligent, v-ar placea sa aveti lucruri in comun sau sa fiti diferiti?
Daca tot va decideti sa-mi spuneti "secretele voastre", va spun si eu ce calitati mi-as dori de la o fata.
Tin sa precizez ca am 19, asa ca aceste lucruri ar putea sa difere in functie de varsta.
In primul rand, la prima vedere, lucrul care ma atrage la o fata este fața, pentru mine corpul este indiferent, dar daca-l are si pe ala ok, e un plus. Cat despre față, lucrul care-mi place cel mai mult este jawline-ul si constructia feței, nu prea-mi pasa ce culoare au ochii ei.
Cat despre personalitatea fetei, e al doilea cel mai important lucru pentru mine, gen daca o fata e wow si are o personalitate de cacao, prefer sa inchei conversatia si sa uit de faptul ca-i frumoasa. Un alt lucru care mi-ar stârni interesul este cat de usor pot s-o cuceresc. O fata care "se lasa greu" ma atrage din ce in ce mai mult. Un alt lucru ar fi inteligenta fetei, prefer o fata cu care as putea vorbi despre nenumarate lucruri, nu numai despre vreme, ce-am mancat aseara si amintiri, daca intelegeti ce vreau sa spun.
Cam asta e tot, astept raspunsurile voastre happy

6 răspunsuri:
| Clytia a răspuns:

Hei!
La prima vedere, poate mâinile, părul, fața, dar cam atât. Ce m-ar atrage cel mai mult la el ar fi inteligența, maturitatea, să-mi vorbească cât mai deschis. Consider că nu trebuie neapărat să avem puncte în comun. Cred că mi-ar plăcea mai mult să discut cu cineva cu care aș avea argumente contradictorii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le plac :

Jawline-ul
Muschii
Si penisul mare
Dar nici una n-o sa spuna deoarece ar fi numite curwe laughing

"O fata care "se lasa greu" ma atrage din ce in ce mai mult."
Se lasã greu doar pentru tine prietene.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

" penisu mare" nu = bun la pat, pasional, de fapt s-ar putea sa nu se potrivească anatomic cu un penis mare. Fetele care se lasă mai greu sunt și fetele asa zise cuminți, care au primit o anumita educație, depinde și vârsta lor. Mușchii contează pentru puține fete, una e sa aibă un corp atletic și alta e sa fie un pitiponc umflat cu steroizi. Posibil totuși ca răspunsul tău sa se potriveasca unor categorii de fete, probabil cu vârsta între 16- 20 de ani deși eu la vârsta aia gândeam la fel ca acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Emma30555):

Hmm iti place sa-mi dai sperante? Nu am zis ca astea ar fi The end all be all. Dar repreZinta un avantaj pe lângã caracter.

Da sunt constient ca sunt si fete "cuminti" cu educatie si cu principii/valori, dar sunt si foarte multe care se prefac(dupã statistica mea cel putin 80%)si instinctul.
Tu nu o faci, dupã raspunsurile care le dai ai buline Rosii de la mine.laughing

| GnomUrias explică (pentru anonim_4396):

Nu inteleg la ce te-ai referit la final

| Hehdhdjeheh a răspuns:

Depinde de situație. Poate să îți apara ca față un băiat superb în față și să nu te simti atrasă se el. Dar poate să vină și unul de mai bine merge cu o pungă pe cap care să te atragă. Ca prima chestie pe care o observ eu este patul și după ma uit la construcția fetei