| Mirel455h a întrebat:

Salutare

Vin și eu cu o întrebare legata de relații și frica de relații

Am 27 de ani și din Octombrie m-am apucat de sala, mă duc cam de 5 ori pe săptămână

Acolo vad femei foarte frumoase,femeile de acolo arata foarte bine,se vede că nu se duc degeaba acolo
Machiate,unele și cu acid în buze, au un corp foarte frumos

Dar problema apare la mine

Pur și simplu mă pierd că le vad, acum 5 zile când lucram la un aparat a venit una și m-a întrebat cate serii mai am de făcut la acel aparat,am rămas complet masca mă bâlbâiam,nu știam ce să spun,arata prea bine

Au mai fost cazuri când treceam printr-un grup de femei așa se mai aduna ele în sala și vorbesc în timp ce se antrenează cred că își dădeau sfaturi atunci,nu stiu

Chestia e ca,când am trecut pe langa ele multe se uitau la mine,nu că eram eu frumos dar așa din instinct,eu am tras cu coada ochiului și când am le-am văzut m-am panicat,m-am împedicat,m-am făcut tot de ras

Și am mai avut multe contacte de genul cu femei de la sala,chiar nu puteam să mențin o conversație,mă bâlbâiam,o dădeam în altele

Am avut o conversație cu o fata care s-au apropiat de mine să-i repar ceva la rucsac,se uită fix în ochii mei,mai erau și verzi,nici nu m-am putut uita în ochii ei, am impresia că o făcea intenționat, și-a dat seama că sunt mai pro$t și mă pierd

Ce sa fac?

Eu am aproape 30 de ani și multe din ele aveau chiar sub 25..nu dădeam un aer din ăla de mascul de 30 de ani

Ce pot schimba la mine?

Și de ce arată atât de bine femeile care fac sala? M-am și speriat când am realizat cum arată, cele pe care le-am întalnit în afara sălii nu arătau așa

Cele din sala mă atrag atât de mult în cat nici nu pot sa mă uit în ochii lor

3 răspunsuri:
| Invictusman2025 a răspuns:

Cred că ai anxietate sociala.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, cele pe care le intalnesti in afara salii de sport sunt imbracate, deci nu ai cum sa le vezi picioarele, sanii si totul, asa cum se imbraca ele la sala.
Acolo mergi sa tragi de fiare si sa te mentii in stare fizica buna.
Daca-ti place vreuna si ti se pare ca si ea te place, astepat-o dupa sala afara, in fata salii de gym si vorbeste cu ea. Invit-o la un ceai, cafea, supa ceva cald sa fie.
Nu agata fetele la sala, ca risti sa fii dat afara daca se face plangere impotriva ta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fata aia n-a venit să-i repari ceva la rucsac. Intelegi?
Si ce-ai facut? Ai invitat-o la un suc, un smoothie?

Daca femeile de la sala te intimideaza, gaseste-ti o femeie din afara, de care iti place si cu care ai mai multe in comun decat seriile de la aparate. Asa iti faci o relatie serioasa.